Instagram : @peejburhan

melawat orang sakit yang katanya tak sakit pun.

last week melawat huda kat gleneagles.
mula2 dia demam. ingat viral fever je.
sekali tak baik2. rupanya denggi.
so sebab dah dekat harus la visit.
takkan buat tak tau aje. kekejian.

dan2 je ice kata if datang bagi tau.
sebab dia nak kirim mcD.
sekali nak gerak tu tanya la dia nak apa.
dia nak fillet je ok. tu aje. takmo set pun. wth.
patut la kurus. ok dah tak kurus sangat la.
tapi kurus la kalau nak banding ngan aku kan.



tapi gila lawak if drive through tapi beli fillet seketul je kan. haha.
so kasi order la mc nuggets 20 ketul tu.
boleh makan ramei-ramei. (ikut nada pendekar mustar).
sampai sana tengok ada parents huda.
so sembang pun coverline aje. heheh.
parents dia gerak je terus session makan2 n gossip.




huda paling la tah apa2.
sebab ceria2. padahal denggi.
orang tanya ok ke tak. dia kata sebenarnya ok aje.
tapi kena warded. ceh.
tapi denggi bahaya jugak kan.
aku pun suspen aje.
ye la jadi apa2. nanti i takda kawan yang baik how la kan.
then kena layan ice yang jiwa kacau ke apa. letih ok.
wah matiklah kong ajo aku ni kan. pikir jauh sangat.
padahal orang tu dah selamat pun. siap dah discharge pun last saturday.


lepak tu teringat few years back almost 2 months aku bertangga kat ampang puteri tu.
sebab jaga mama warded time tu.
memang boleh mati akal jugak.
nasib time tu ada psp. so boleh la main game ke apa.
tapi aku rasa ampang puteri lagi best la dpd gleneagles.
sebab ampang puteri kau melintas je jalan tu, macam2 ada.
kau nak coffee bean, hometown yong tau foo, 7-e. n now dah ada old town. heheh.
nice. ni kat situ takda apa.
nak gi great eastern mall mmg la ada. tp macam jauh sikit la kan.

oh anyway. lepak situ 3 jam.
then kena gerak sbb malam tu noy standby.
kalau ikutkan mau lagi lama dok situ.
mana pernah puas lepak sembang2. heheh.

balik je rumah nampak ini.
oh indah.


hiahaiahhh.
ye la korang dah makan berkali-kali.
aku tahun ni baru nak makan ni. sad ah.
tapi puas hatiiiiiiiii. memang sangat la sedap.
tu pun last2 aku surrender.
sebab dah tak larat ok. banyak gila makan.
boleh kat aalmost all ni aku makan. like seriously.
last2 mama amik la lagi 2 ulas tolong abiskan.
sebab dia kata dah bukak tu. abiskan aje.
gila.
cea gila la sangat. padahal licin la jugak kan. heheh.


lepas tu malam tu aku burp durian berkali2.
noy bengang gila ok.
siap dia macam nak muntah tak tahan bau.
tah apa2 kan.
oh sedap. tengok pic ni rasa macam nak lagi je.
haha buruk perangai.

then ada lebih berapa bijik lagi tah.
mama buat serawa durian.
eh serawa yea nama dia. aku ingat pengat. haha.
makan cicah ngan roti.
terbaikkkk.

wokeyh tu aje.
okthanksbye.

4 Comments:

talkwithmykeyboard said... [Reply to Comments]

ohhh...
sy adelah same dgn noy..
bau durian boleh au muntahh..
huuuuuu~

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

alah sian huda

aku x makan doyan, so aku paham ape noy rasa..muehehehehe!

lily lotus said... [Reply to Comments]

siannya sampai warded. get well soon to her

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Kesiannya Huda semuga dia cepat semboh, aunty suka tengok Ice dan Huda ni memang pasaangan yang comel.

Aunty terpaksa Zoom In nak tengok siapa sebelah Peeja rupanya Noy. Noy nampak lain lah tapi masih cantik.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...