Instagram : @peejburhan

MANGO - Style Up Yourself

[sticky post - scroll down for new entry]




Mesti korang semua familiar ngan MANGO kan.
Nama lain dia MNG.
So MANGO adakan contest.
Ni aku nak share pasal contest tu.

Nama Contest : Style Up Yourself

Masa penyertaan :
- 5th - 8th April 2011 (10.00am - 8.00pm)
-12th - 15th April 2011 (10.00am - 8.00pm)

Participation Outlet :
- Klang valley - Pavillion KL, KLCC, Mid Valley, The Curve, Sunway Pyramid & AEON Bukit Tinggi.
- Johor Bahru - AEON Tebrau City & City Square JB
- Penang - Gurney Plaza & Queensbay Mall


Voting Period : 19th - 25th April 2011

Winning Announcement : 27th April 2011.


Rasa nak join tak contest ni?
Kalau nak join senang aje.
Pergi kat MANGO store yang aku listkan kat atas tadi.
Tak perlu beli apa-apa if nak join contest ni pun boleh.
Korang boleh choose nak buat 1 look atau maksimum 4 jenis style.
Kategori style dia ialah, Casual, Jeans, Suits & Evening.
MANGO Look Book pun ada kalau nak dapatkan inspiration.

Korang boleh mix n match baju-baju n accessory Mango.
Gambar yang dah pose tu akan di upload (sehari kemudian) kat Mango"s Facebook Style Up Yourself photo Album.
Lepas tu korang tag diri korang sendiri kat photo album tu.

Participants akan diberi Next Step Card masa isi borang penyertaan tu n masa submit photo tu.
Next Step Card ni contains 5% discount coupon dan jugak instruction nak buat apa lepas tu.



:: Contoh application form ::


:: Next Step Card ::

After preliminary judging & shortlisting, tunggu announcement untuk top selected punya peserta by 18th April 2011.
So andai kata korang terpilih sebagai top finalist,
Boleh la suruh kawan korang jadi fan kat MANGO fan page kat Facebook. CLICK HERE
Lepas tu pergi kat Style Up Yourself tab (FB Application) & suruh la dorang vote gambar korang tu. :)



Ok ni pulak Basic Contest Rules ye.
  • Warganegara Malaysia berumur 18 tahun ke atas.
  • Peserta kena jadi fan of Mango's Facebook page sepanjang Contest ni diadakan dan account Facebook tu mestilah valid dengan profile & profile picture.
  • Peserta kena guna baju n accessories Mango sahaja. Brand lain tak dibenarkan.
  • Maximum of 3 shots can be taken for each choosen look.
  • Boleh submit 1 gambar je untuk satu look/category.
  • semua gambar daripada peserta mesti daripada 1 outlet n hari yang sama.
  • No hair & makeup services atau apa-apa prop lain di-provide
  • 5% discount tu boleh digunakan pada hari penyertaan tu sahaja.

Judging & shortlisting

Semua gambar yang di upload kat Mango's Facebook page tu akan di shortlist kan by a panel of Judges.
Gambar yang dah di shortlist seramai 21 peserta per look X 4 looks akan di upload kat Facebook application tu untuk public voting.
bawah ni criteria yang di lihat masa judging tu.

Siapa yang dapat the highest votes dalam Facebook application akan di Judge.
Korang boleh Vote sekali je untuk satu gambar tu.
So make sure if masuk suruh kawan-kawan vote ye.
Judge akan determine pemenang based on the criteria listed in the shortlisting above.
Pemenang akan diberi tahu via Facebook inbox dan juga announcement kat Mango's Facebook page on 27th April 2011.

Ni ada looks yang hari tu suruh Noy try kat MANGO Pavillion the other day.

Check it out.

:: Casual ::


:: Evening ::


:: Jeans ::

:: Suits ::

Asyik cerita itu ini aje kan.
Apa prizes dia tak cakap lagi.
So ini hadiah dia.
  • Total 4 pemenang : One (1) winner per look.
  • Setiap pemenang akan dapat :
- RM2,000 MANGO shopping voucher
- A magazine shoot
  • Winners must allow photo shoot opportunities in 4 magazines wearing MANGO apparel.
  • Details of the magazine shoot tu akan di informed selepas pemenang di umumkan.
Syiok eyh?
RM2,000 MANGO shopping voucher ok. Boleh dapat macam-macam tu.
Lepas tu magazine shoot. Feeling model terus kan.

So if korang berminat.
Boleh la heads to any MANGO store yang aku dah listkan kat atas tadi.
If dah join tu bagi tau la. Boleh aku tolong votekan sekali :D


4 Comments:

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Moga Berjaya...

shafa said... [Reply to Comments]

suka noy in evening look and suits look...

nabila saat said... [Reply to Comments]

wwooww...wish u best of luck..hehe

nabila saat said... [Reply to Comments]

menang ipad jom..iphone pn ada..canon SLR pn ada


http://says.my/nabilasaat/bday

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...