Instagram : @peejburhan

last call.

sabtu kira malam last la kita orang kat krabi.
so jonet request nak makan pizza.
sebab tgk kat camera kita orang ada makan pizza tu kan.
so kasi layan je la. :)
hujan lebat. sepanjang hari hujan kat krabi la kiranya.
kita orang memang dah ada plastic rain coat tu kan. ;p
jonet la terpaksa redah hujan.
tapi kejap je la. sebab kedai tu tak jauh pun daripada hotel kita orang.


:: masing2 merah je. perit tu ok. ngehhh ::


jonet gilo.
sebab time tu topic adalah babi.
sebab takut kan mana tau ada pork2 ke apa kan.
tapi tanya dorang cakap takda. beef pepperoni n aku punya tu chicken.
tu yang aku nak snap tetiba jonet beraksi. haha.


noy order calzone.
sekali sampai macam karipap besar pulak.
ini betul punya hantu makcik karipap kan. hahhaa.
ok sapa tak tengok maharaja lawak mesti tak paham. abaikan.
sedap gak la.



:: aku punya hawaiana. mcm aloha chicken gitu la ::

jonet punya aku x snap.
sebab sama je macam aku punya hari tu.
dia amik beef pepperoni tu.

then hujan tak henti2.
so sibuk la mencari plastic ni untuk jonet.
kedai kita orang abis.
so pergi 3-4 kedai tanya. nasib lepas tu jumpa. heheh.
apa lagi. kasi pose la kan. ;p



jonet bengong. pose2 sekali tgk muka dia tertutup macam tu. gilo.
apa nak feeling malaikat maut ke kan.
dia kata dia nampak ok je. jelas je. tak sangka rupanya tertutup. haha.
rupanya dia tengok dpd plastic tu.
so kasi snap again.



lepas tu takda apa sangat la.
kita orang pisah.
sebab noy nak buat french manicure.
so dia pergi spa la apa.
aku ngan jonet pergi shopping.
dapat la sambar macam2 jugak.
then ada satu baju tu macam lawa.
dah rasa nak beli. tapi katanya hujan lebat kan.
aku dah nak terkencing sangat2.
sejuk ok. tak menahan.
so nak shopping pun tak concentrate. ;p
jonet pun sama aje.
so terus kita orang gerak.

bila dah balik bilik tu. nak keluar balik malas.
so malas2 dalam bilik je la. :)
nanti sambung lagi.
ni kira entry selingan je ye.
kasi tepek2 pic.
lepas ni kisah larut malam pulak.

2 Comments:

mc'kie tok one said... [Reply to Comments]

dia kata dia nampak ok je. jelas je. tak sangka rupanya tertutup. haha.
rupanya dia tengok dpd plastic tu

- hahha..cam comel je bile jonet kate lagu tu..ekekeke....

~mc'kie tok one~

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

jonet muka tertutp cmtu pn comey je..hahahaha!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...