Instagram : @peejburhan

Kita sambung.

Gila sangap.
Nak keluar tak tau nak gi mana.
Dok rumah pun ala-ala dah tak tau nak buat apa.
Online je la pun.
Apa sangat nak check out pun weekend ni kan.
Nak update blog sendiri pun macam takda mood aje. Tah apa-apa.

Nak main psp pun sangap.
Apa game best yea nak download?
Anyone? Ke orand dah tak main psp. Heheh.

Dok depan pc ni.
Tengok desktop ada game.
So bukak la the sims 3. Hahaha.
Dah lamaaaaa gila x main. Berbulan kot.
Ke tahun. ;p
So ni nak sambung.

Tu la rumah aku. Wah taknak kalah kan.
Katanya main cheat kasi kaya.
Rumah tu aku buat sendiri.
Daripada tanah lot je.
Berbakat tak? Kah kah.

Aku sebenarnya suka buat umah je.
Buat berjam-jam. Main kejap aku bosan.
Pastu aku bagi pindah.
Buat lagi rumah baru. Hahaha.
Tapi sims 3 ni leceh la.
Sebab dia ada mood.
If selalu pindah2 dia mcm penat n bad mood. Over.

Ni orang aku dah mati. Ni cicit aku.
So tengah jalankan life dorang la tu.
Ok la nak main.
Agak-agak bosan kang kita buat rumah ye ;).

P/s : tapi apesal aku macam lapar je ni. Erghh.
Sent via BlackBerry from Maxis

11 Comments:

Bulan Bintang said... [Reply to Comments]

sepanjang main the sims 3 ni aku xpernah agi buat umah. hahha tapi aku suka je pindah2x rumah.. selasa lepas perak cuti seharian aku ngadap game ni! puas hati

alfi said... [Reply to Comments]

sims 3 ni ade link download tak?

wawa. said... [Reply to Comments]

macam mana nak cheat tuuu? ajarrr plssss ^^

peej said... [Reply to Comments]

bulan bintang - best ok. sebab aku mmg suka kot.

alfi - entah tak sure. rasanya kena beli dvd game tu.

wawa - bukak link ni. http://www.gamesradar.com/pc/the-sims-3/cheats-guides-faqs/g-20061106113750640058

kakakdegil said... [Reply to Comments]

Hahah..
Buat rasa nak main semula
Dah lama berenti.. sejak suami mati kena renjatan elektrik
Wakakakaa..

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

kalau la life bebtol ko gigih wt umah ni....cer ko bygkan..haha!

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Boleh buat kan aunty satu rumah baru tak? Rasa nak pindah je dari rumah aunty yang sekarang ni, Allah tolonglah bagi kekuatan keatas diriku ini, peeja malam tadi pagar rumah aunty digunting lagi, tapi mujur anak bongsu aunty tersedar terus kejut abang dia pergi check kawasan dapur dan living room. Sekarang kawasan ni pencuri indon menjadi2, kat kawasan pereumahan. Pulak anak kawan aunty nak pergi kerja dalam pukul 5.00 pagi baru nak masuk kereta 4 orang indon serbu dia dgn parang eei memang takutlah sekarang ni. Nanges tau.

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

Alamak, rindu pulak nak main SIMS. dah lama tak layan sebab bz je manjang. tapi pija mmg pandai lah buat rumah. haha

ShirVen said... [Reply to Comments]

dvd sim yg mana satu nak beli tuk download ek? aku confius sebab byk dvd sim kat pasaran. lama dh teringin nak main lagi, yg lama dah berkubur bersama hardisk yang rosak

lovelygift....everything u need are here said... [Reply to Comments]

dah lama tak main, mmg gila game ni pun dulu, tgk entry ni rasa nak main balik.

peej said... [Reply to Comments]

kakakdegil - haha kesian. sampai mati. keji. sims aku pernah kena. tp tak mati la. trauma je.

buyui - best gila. aku boleh jadi arkitek. orang nak rumah macam mana aku rekakan. keh keh.

sh rosidah - sini pun sama je. mana2 sekarang tak selamat. tp area sini bukan indon. melayu2 rempit ni hah. tu la. aunty suruh la aunty beli rumah kt kl aunty. yang gated area ke. cea sedap je request kan.

mommy lily - hehhe. tq. sebab suka sangat. puas hati if buat sendiri rumah. takda kurang or terlebih.

shirven - yang beli ni the sims 3. tu mmg kena beli. if yang lain2 tu, macam ada tajuk2 ke apa. tu extended dia. macam kasi tepek la nanti. aku pun bukan reti sangat sebenarnya. hahaha.

lovely - kan. sekali sekala main best. if selalu kadang2 buhsan gak la.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...