Instagram : @peejburhan

Kelessss.

Ok ni dapat kt bbm.
So nak share. Ngeh ngeh.

66 orang pelajar lelaki lembut akan dihantar ke boot camp.
Persoalannya, adakah boot camp itu akan dinamakan Lemboot camp?
Antara kelas yang akan diadakan di boot camp untuk 66 orang pelajar lelaki lembut itu :

-Kelas Kau Nyah/Nok,
-Kelas Kau Maria
-dan Keleszzzz

-by- Junad anak Mat Nor

Ahahahha. kelakar. X suka.
Dulu selalu baca blog junad ni.
Tp dia mcm jarang sgt update sampai berbulan2. So terus x follow dah.
Sekali dia update mmg terbaik la lawak.
Nanti nak check out la.
Mana tau dia aktif blogging kembali ke apa kan.
Ok bye.


Sent via BlackBerry from Maxis

7 Comments:

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

sm la, follow jugak.. tapi sekurun sekali agaknya dia update.. yah haha

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

kelassss kau maria..!!hahahaha!

cik1356 said... [Reply to Comments]

dan2 aku check kot dia update. jebon ni gile, kdg2 aku baca tweet dia pun nak terbahak. lawak btol

shuweet said... [Reply to Comments]

kelass ko nok...seb ko tak follow aku yang memang tak brape nak active blogging nih...aku slalu baca blog ko konon nak cari sumber inspirasi..sudahnyer...ke lautt..hahaha

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Dia ni anak Dato Lat dan anak buah Mamat khalid mestilah kelakar cam bapak dan pak sedara dia juga. Aunty pun dulu2 selalu juga baca blog Anak mat nor ni sekarang sbb jarang update jaranglah aunty bukak.

lily lotus said... [Reply to Comments]

hahaha tak dapek nak bayangkan bila sorang jerit kompem semua2 pun ikut jerit. auwww!

doll said... [Reply to Comments]

Keleszzzz!gitu..

nak g jenguk laa blog dia..hahahahahahah..

lom apa2 dh gelak gilo..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...