Instagram : @peejburhan

apa kata survey

aku tepek email daripada reader.
lets baca.

Salam sis,

Saya Azie, final year student in Bachelor of Business Management. Saya nak minta tolong sis promote my survey questionnaire for my market research. Market research ni saya perlukan untuk buat my business plan. Saya perlukan respondent di kalangan internet users. Survey ni open sampai 26/6/2011. Tak byk nak kena jawab, ada 11 soalan je. Hehe. Kalau ade ape2 lagi maklumat yang sis perlukan, just inform saya ye? 




Thanks for your time sis! :)

Regards,
Azie

...................................

ok jom sama2 tolong buat questionnaire tu.
aku dah buat dah. ok memang senang je. click2.
1-2 minit dah settle.
kira macam survey la. :)

ala korang pun takda apa nak buat tu kan.
buhsan2 tu meh la tolong azie ni yea.
cepat click link atas tu.

ok tu je.
thanks in advance ye.
kerjasama anda dihargai.
semoga anda dilimpahkan kurnia dan rezeki.
Amin.

p/s : mood cas alim sebab baru lepas tengok video ashraf muslim bertunang. sweet tunang dia tu. suka tengok. ok bye.

6 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Aunty dah pergi kat link tu dan jawab soalan-soalan nya.

s a L o m a said... [Reply to Comments]

aku tengah frust tertunggik sebab ashraff dah bertunang.tp, redho dan tabah menerima qada qadar je le dah kata kalau sayang,lepas2kan..tak gitu?kohkoh

bersukur dapat kat dayana.sejuuuuuuuuuk je mata memandang. :)

Lady SharpShouter said... [Reply to Comments]

sudah :)

bagus jugak dpt kat dayana tu.kl dpt kat aku, entahle.seram sejuk je kot mata org lain memandang.hahaha

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Done

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

aku plg x suka jwb survey, klau aku jwb pn x ikhlas..[terlalu berterus terangnya aku ni]

tp kalau aku sangap aku akan jawab

peej said... [Reply to Comments]

sh rosidah - aunty u're the sweetest. heheh.

saloma - aku takda la minat sangat dia. biasa aje. tapi ramai kata video tu best tu aku tgk. tp serious sweet kan dayana tu. sama2 la. mmg sepadan.

lady ss - ahhaha. ok lawak, seram sejuk. ok lagi. kalau kat aku. orang tak sejuk. hangin satu badan kot.

mama - thank u mother.

buyui - kejam kau eyh. jangan malas. pergi buat survey tu.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...