Instagram : @peejburhan

adopt a kitten.

ok ni mau iklan.
mula2 aku ingat nak buat next week aje.
tapi pikir balik ni weekend kan.
so mana tau ada berminat boleh amik weekend ni aje.

nway, ada senior aku kat mrsm dulu nak iklankan kitten ni.
sebab dia dah ada banyak sangat sampai tak terbela.
so nak let go.

so ni details dia ye.
aku tepek email kak ie ni.


"kitten ni 4 months old, jantan. mak dia persian + scottish fold.
bapak adalah persian, not pure breed persian tp dh crossed la.
tp bulu masih kembang......

kak ie tk nk jual, tp nk buat barter trade system.
sapa2 yg berminat dgn kitten nih, cuma perlu beli royal canin hair & skin yg 10kg - 2 bags sajo.
kitten ni memiliki scottish fold ears and berbulu kembang. "







so kalau korang berminat.
boleh contact through email kak ie ni.

iekan78@yahoo.com


oh ni pesanan daripada ku pulak.
kalau boleh if rasa nak adopt tu biar la korang betul2 suka kucing yea.
jaga elok-elok n all.
takmo la kejap aje. pastu tetiba malas ke apa.
tak pun nak kasi dera-dera la.
lately ni banyak betul video kan.

anyway. so if nak buat system barter ye.
kitten tukar ngan royal canin tu 2 bags. hiahaihah.
ok tu je.



9 Comments:

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

omg!!!! i wish i cud! aku teringin nak bela kucing bulu kembang nih. tp currently rumah ada baby :( n kucing pon dah melimpah ruah.

i wish i wish i have my own house. semoga ada yg syg kitten nih. cantik sgt dia

kakakdegil said... [Reply to Comments]

Cantiknyaaaa
Kalau dekat, dah pergi amek kut?
Lucky sapa yg dapat ni..

Nice breed plak tu..

Misz Yuyu said... [Reply to Comments]

comelnyaaa kucingg niii... ala sy pon dh bole thn ramai ahli kucing kt uma..tp dis sgt comey..tkot plak nti dia jd mangsa kucing sy yg len :-s

Kak Mah said... [Reply to Comments]

comelnyerrr..

Che Sue said... [Reply to Comments]

alaaaa.....comelnyerr! isk isk napa laa aku jauhhh...

Teted said... [Reply to Comments]

Mr Google!!!

IEKAN78 said... [Reply to Comments]

teted, itu nama baru kitten tu ke???

Elfie Azizan said... [Reply to Comments]

Kenape x dpt email kat owner kucing ni?
Nak tau detail pls.

Kak ei: email location pls kat elfieazizan@yahoo.com

bestsangatke? said... [Reply to Comments]

kucing tuh ade lagi ke???????nk buleh x???

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...