Instagram : @peejburhan

Tsk.

Buruks kan.
Not loike.
Xpe la. Pakai lotion whitening je la.
Hopefully nanti ok.
Malas nak beli2 lain la.
Mama suruh pakai cream vit e.
Nanti pakai la. Lupa pulak.

Tp sgt obvious.
Kalau dok main2 hp lg ketara.
Mesti org pandang kan.
Cea perasan. Sapa nak pandang pun kan. ;p

Ok tu je.
Like I said. Xleh twitpic.
Tepek sini je la ye.
Sent via BlackBerry from Maxis

8 Comments:

an15 said... [Reply to Comments]

Blh try pakai Mederma cream to tone down kaler parut tu. Tp kena heal dulu luka tu then start pakai.

an15 said... [Reply to Comments]

Blh try pakai Mederma cream to tone down kaler parut tu. Tp kena heal dulu luka tu then start pakai.

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

vit e pn ok dh tu

sental pki kulit pisang bhg dalam pn ok gak

AdiHana said... [Reply to Comments]

an15 is right. it really works. especially if kau rajin sapu like 3-4kali sehari

Che Sue said... [Reply to Comments]

yap..pakai krim Mederma..aku dulu pakai tu je utk ilangkan scar ciken pox laki aku..

sweethOneY said... [Reply to Comments]

jari aku yg kena minyak panas hari tu dah elokk.. kan mula2 dia jd hitam gitu. lama2 nnt dia mcm kering, pastu kulit2 mati tu akan bergugurann.. hihi.

takat ni xde plak parut tinggal..

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

kan aunty dah beritahu dulu pergi farmasi beli mederma cream, insyaallah dalam dua ke tiga bulan hilang. dulu tangan aunty melecur sewaktu mengoreng keropok lekor aunty pakai cream mederma hilang lah bekas tu.

peej said... [Reply to Comments]

baiklah. nak pergi membeli tu malas tu. hahaha. beli satu hal. nak pakai tu kan. kang memangjang je lupa. ;p

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...