Instagram : @peejburhan

seronoknyaaa. kalau tak asyik yang sama je kan.

seronok.
hari tu kan pernah aku buat entry tanya apa yang ada delivery.
sebab serious kadang-kadang bosan jugak asyik makan mc d je kan.
macam-macam cadangan la ada.
tapi masa tu memang tak order pun.

sampai la few weeks after that.
tengah nak order.
noy kata muak la apa la.
aku cakap. nandos nak?
dia macam. eh ada ke.
dengan eksyen aku cakap. ada okkkk.
tapi bila tanya no phone aku tak tau. miahahah.

jenuh gak la nak mencari no phone dia.
google sana sini.
memang dia ada website.
tp website nandos sangat fancy n canggih.
aku tak jumpa kat mana dia tulis nombor tu.
nasib jumpa kat satu forum.
so order2.
after 1 hour sampai :)



tengok a tu. packaging pun gila lawa kan.
comel je aku rasa.
aku tengok a kat forum tu orang complain lambat la.
makanan dah sejuk la.
entah nasib masing-masing kot.
sebab yang kita orang dapat ni best la.
still suam-suam. :)

1/4 chicken extra hot. ngan 2 sidelines - mediteranian rice n chips.
noy pun amik sama. tapi satu lagi sideline dia amik potato salad.
total rm30 sahaya ok.
murahhhhh kan.

orang cakap dia charge extra rm12 untuk delivery la.
aku rasa tak la. sebab total tu aje.
even makan kat kedai lagi mahal.
sebab kedai ada air bottomless la kan. ni takda air.
tapi ok la kan. puas hatiiiiii.

if korang rasa nak tukar selera delivery lain pulak.
boleh la call nandos :)

1 300 886 555

dia ada la radius dia.
kira berapa km dpd kedai yang berdekatan dia hantar.
try call la tanya ada tak dia hantar kat area korang.
kalau dah biasa makan korang mesti dah tau nak order apa kan.
if tak tau tu. tengok menu kat website dia. ada.

nyam nyam nyam.
sedapnya.
tapi sekarang macam terasa nak makan nandos ni.
how????

15 Comments:

aMyErInAiMiE said... [Reply to Comments]

Hahaha.akak owez gtu! Ltak2 gmbr makan pastu rs nk makan lg.hehe.eh, samela org yg komen ni punn!! Hehehe

sweethOneY said... [Reply to Comments]

aku teringin nk mkn nandos ms lunch kt opis ritu, maka call la no ni.. sekali kawasan ni takde buat delivery. nangisssssss.

hari tu dh lupakan kisah ni. sekali hari ni tengok terus ngidam nandos lagi!!!

green apple said... [Reply to Comments]

eh apesal ayam kau besar huh?

aku dulu makan nandos memula mintak quater chick sekali macam besar penumbuk anak aku je, pastu aku mintak half pulak still besar penumbuk aku je. Aku order lagi half.

So that day kira aku makan sekor ayam lebih.

Buruk lantak.

Drama Mama said... [Reply to Comments]

haaa betu la asyik2 dok order McD ja bohsan kan! nak try gak nandos pasni. nak nak nakkkk!

http://twinykwinkystars.blogspot.com

peej said... [Reply to Comments]

erin - tengah kelaparan ni. :/

sweethoney - la ye ke. kalau aku pun nangis. nasib dia cover area kita orang. heheh.

green apple - aku suka kepak. usually kepak ayam dia besar sikit. kalau peha mesti kenit aje. tp ikut la. aku pernah gak makan ayam besar penumbuk. mmg sedih rasa nak tumbuk orang nandos. haha emosi.

drama mama - ye sila sila. syiok.

nasaoji said... [Reply to Comments]

nampak sedap...tpi, tekak tak leh telan..setahun sekali buley..last p awal2 kawen dulu...

aduss..tingat lak aye KRR.. :p

peej said... [Reply to Comments]

lain orang lain citarasa kan. abang aku pun x suka. sebab dia kata ada rasa masam2 tu. dia tak suka.

Miss Messy Mirae said... [Reply to Comments]

sy pun pernah order nandos thru phone..memang cepat.20 minit je dah sampai depan pintu rumah.makanan pun panas lagi.:)nandos alamanda cepat

me suya said... [Reply to Comments]

peej
mana nak cr nandos area parit buntaq ni..arghhhh tension.. terliur kot

farra8979 said... [Reply to Comments]

ya allah, klu peej letak pic kat blog @ tweet, mmg akan wat org rase lapar punye la... ^_^

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

hoo nandos pun ada delivery?? xtau pulak. tp kat tganu mesti xde ni.. lolx

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

kat tpg ni mana boleh delivery service, paling dekat pun jusco bukit tinggi cuma 8km dari rumah aunty tapi still dia orang tak ada delivery kesini, motif siapa suruh duduk dalam hutan huhuhu kalau terasa nak makan terpaksa pergi.

Alin Yussuff said... [Reply to Comments]

Kak Peej,

Nandos punya delivery RM2 ja. Bukan sampai RM12 hahaha. Kenny Rogers pon ada delivery, tapi delivery charges dia RM5.

Oh, hai Kak Peej!

pretty said... [Reply to Comments]

peej,i silent reader u... tapi if u bosan sangat u bole call this number 1300 886 886, or u log in www.roomservice.com.my, macam2 ade chilis,tgif,kenny rogers... macam2 la semua ade... try la eh...

supermommapots said... [Reply to Comments]

peeja..sebabkan aku kekecur leleyy tengok..trus aku order..sik baik pat aku jb ni ade delivery nando..ni tgh tunggu die sampai...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...