Instagram : @peejburhan

sekali dah jumpa tak reti-reti nak balik kan.

ok ngan lilred ni dah kenal lama.
tapi kenal kat email, gtalk, ym aje la.
jumpa tak pernah.
dia la start tegur aku.
a very loving friend la.
apa-apa nanti kalau dia nampak aku emo kat tweet ke apa.
laju je dia tanya aku ok ke tak.
merasa kena layan aku nangis bagai kan haha.

pernah terjumpa sekali masa wedding huda n ice.
sebab lilred ni rupanya senior huda dulu.
n quite rapat.
yang lawaknya. bila jumpa. tersipu2 je malu. haha. hampeh betul.

so last week.
aku tanya dia free tak sekian2 hari.
if free jom la jumpa.
dia kata Insyallah ok.
so jumpa la kita.
nasib la dia sampai lambat. kalau tak sempat dia tengok aksi spiderman aku kan. pitams.

so sampai je terus berpeluk sakan.
ok dia la peluk. aku ni tak reti la PDA ni.
aku jenis keras.
even noy ada peluk aku masa balik tu. sebab dia happy sangat.
aku keras aje. dia kata apa kata aku balas balik pelukan dia kan.
memang tak la. aku tak reti ok.

so jumpa. lepak kat cafeteria jap.
then mintak excuse kata nak gerak makan kat solaris.
mula2 nak makan kat oldtown. takda parking la pulak. bengong.
so ke papparich ajo.


haha. hari tu kita orang jadi geng belang.
sama2 belang pulak kebetulan. ;p


amik kau.
kata tak pernah jumpa kan.
selalu kat fb la twitter la apa la.
dah jumpa ni tak reti2 balik ok.
dah la dia n noy kerja gelakkan aku aje.
ada sekali tu lagi lawak. tengah2 cerita aku tengok mata dia berair.
aku dah macam. eh kau jangan la sedih.
aku ingat dia sedih. rupanya sebab asap rokok aku kena mata dia pedih.
ceh hampeh. lantokkk.
itulah yang terpaksa di terima kalau lepak ngan aku.
asap sana sini la ye.




makan kuey teow tak abis. bagus.
bukan sebab apa. sebab makan tak lalu tidur tak lena kot.
cea poyo.
eh tak la. sebab katanya pakai koset.
kang masuk lebih2 pitam lak kan.

rasanya almost 3 baru gerak kot.
gila kan daripada pagi. heheh.
tu pun gerak sebab aku nak terkenc.
aku malas nak kenc situ sebab tak selesa la toilet awam ni nak bukak2 koset semua ni.
balik rumah jugak puas hati :D

akhir kata.
i'm glad sebab kenal kau.
a very great friend.
kira kawan susah senang bersama la katanya.
harap aku akan di temukan ramai lagi orang2 yang berhati murni macam ni.
Amin.

7 Comments:

syazana said... [Reply to Comments]

Amin..mudah2han.Sebab biasanya orang yang berhati baik akan hidup dalam kalangan orang2 yang berhati baik juga =)

Cik Haf said... [Reply to Comments]

Cantik la noy ni..i suke tgk dia~

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

alang alang kau buat promo mcm ni kan, apa kata kau edit, tulis situ, she is looking for a great, handsome, rich n oppa-looking man. feel free to call 1-300 - nombor nandos aku lupa salin. har har har

aku sukaaaaaa la camera kau! glowing2. hik hik hik ceria je muke memasing kan

awebyuuu toooo peejaaaa!!!!! mmg rasa xnak balik! aku balik pon sbb nak terkencheng! har har har

aNnAsUe'G said... [Reply to Comments]

susah nak cari kawan yg betul kawan. 1 dlm 1000.

shuweet said... [Reply to Comments]

owh sonoknyer....nak jadi kawan ko lak pija leh tak??/ ngeeeeeeeeeeeeee..hehe..slalu aku jumpa ko ngan noy tapi tak penah nak tegur sebab segan..hehe

lily lotus said... [Reply to Comments]

hepi to see u guys camni :)

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

heheh seronok nya jeles aunty, nanti kalau aunty pergi kl aunty ajak peeja keluar makan2 boleh tak, aunty pun nak merasa juga berkenalan dengan peeja, aunty tak kisah kena asap rokok sumpah? ala peeja aunty pu hisap rokok masa umur 18 tahun dah dalam rumah aunty mak dan kakak-kakak semua hisap rokok jadi kita pun dah habis sekolah ikut je, mak aunty pun macam peeja sporting juga, uncle pun tak kisah tapi semenjak umur aunty masuk 40 tahun aunty selalu kena serangan asthma yang teruk kadang2 sampai masuk hospital terus aunty berhenti sampai sekarang. kadang2 sekali sekala hisap suka2 je dan aunty pun tak pernah hisap rokok menyorok dari anak2, diaorang dah biasa tengok aunty adik beradik hisap rokok.

sbb tu masa mula2 aunty baca blog peeja aunty dah tertarik dan suka dengan peeja sbb aunty tengok peeja jadi diri sendiri dan tak pernah nak sorok2 hal hisap rokok ni dengan pembaca blog mungkin ada orang akan mengata tapi biak pi lah peeja tak menjadi kudis pun.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...