Instagram : @peejburhan

the beach.

wehoooo.
hari yang di tunggu-tunggu sudah tiba.
so by the time entry ni keluar.
aku dah berlepas naik kapal terbang untuk holiday. la la la.

ku tunggu-tunggu.
paling best sebab holiday kali ni jonet kesayangan join.
as usual kita orang kan suka plan last minute.
tiba-tiba macam jom holiday.
memula ingat nak ke bali lagi.
tapi katanya last minute. bali tiket mahai.
sekali check krabi ok lak murah.
murah tak murah la kan. tapi better la dpd ke bali.
so ke krabi kita.
ajak jonet. dia lagi confident. dia kata book je untuk dia.
cuti dia akan usahakan. heheh.

so karabi here we come.

:: ok nanti balik gambar boat tu kasi ganti ngan pic aku. miahahah ::


:: ish tak sabarnya nak kuak lentang kat situ ::

aku suka la laut2 ni.
walaupun panas rasa nak marah.
tapi suka la. pastu tau balik2 je ala2 tan kan. pastu feeling latina. pitamssss.

so aku pergi ni.
aku menyepi la ye.
tengok la ada wi-fi akan online.
tapi possibilities tu kurang la.
sebab katanya cuti-cuti kan. ;p

sangat happy la.
sebab boleh bercuti dengan TENANG.
goyang-goyang buntuit.
ta-ta. *daripada atas awan. ewahhhhh*


image by google


14 Comments:

Lee-Yan-Naa said... [Reply to Comments]

cantiknye view!

ezanoor said... [Reply to Comments]

nak itut... huhuhu

marinahunny said... [Reply to Comments]

adessss bestnye tgk air laut tuuuu..

nUR_rOsALiNdA said... [Reply to Comments]

Take care dear :-)

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

selamat bercuti!! bwk balik souvenirs ok! :P

Intan ~ Nur Azlina said... [Reply to Comments]

peeja...
jangan lupa ambik gambar byk2. heheheheheh... tak dpt sampai sana, dapat tengok gambar jadi ler.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Selamat bercuti ye peeja bergumbira dengan noy dan jonet. Aunty nak juga ucapkan tahniah diatas kemenangan kes peeja dengan sipolan tu. Ok enjoy puas2 dengan kesayangan awak tu.

Misz Yuyu said... [Reply to Comments]

wahhh besnyaaaaaa.. kak peeja..jgn lupa gambar makan2 pencetus selera okk.. =))

mamasuri said... [Reply to Comments]

selamat bercuti...

Aracy Flavia said... [Reply to Comments]

Wahhh! Jeles tau! Ramai betul ke krabi lately ni. Best ke kat sana? Anyway, have fun dear! ;)

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

hepy holiday peej...bestnya...sy tggu cerita dr awk peej...

Lya Colours said... [Reply to Comments]

waaa syoknya krabi. pantai cantik lagi tuh

happy holiday ya

::FAIZ FARISH:: said... [Reply to Comments]

NICE BEACH

Shahrizat said... [Reply to Comments]

akan merindui mu...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...