Instagram : @peejburhan

Update pendek2 ok ke xpe?

ok ni untuk org yg faham twitter.
X faham mesti korang akan rasa aku merepek2 x faham.

Anyway app twitter yg aku guna kt twitter dah tukar baru.
So oleh itu aku dah x boleh twitpic sebab acc twitter aku private.
Agak annoying la. Sbb aku suka je twitpic macam.

Aku punya app candid camera yg kat atas blog ni xleh guna dah.
Sbb kan acc aku yg lama tu kan picture upload dah limit.
Sbb tu la asyikkkk la pic air mata kucing tu.
X betulkan lg. Kena buat baru utk itu.

So memandangkan dua2 source tu dah xleh guna.
So aku rasa if aku nak tepek random pics.
Aku tepek je sini. N buat caption sikit aje.
Ok ke xpe?
Ke x ok?
Adakah annoying tgk aku update 10 kali sehari tp ada random pics n sikit je caption?
tp ni mcm blog aku. So mcm suka hati I la kannnn. ;p

Oh anyway. Pic atas tu adalah my lunch for the day.
Pukul 5 br lunch. Nice.
Masak kari ayam :) teringin.

Ok tu je. Taaaaaa.
Sent via BlackBerry from Maxis

9 Comments:

nurulhudaresad said... [Reply to Comments]

dah empuk ke kentang nya?hehhe....hari2 tgk peej update tweet..sonok je baca..

Shahrizat said... [Reply to Comments]

ok jeeee...

Shahrizat said... [Reply to Comments]

sayo..mane sayo..takde sayo pun...tak makan sayo yee..hahaha
saya terganggu ye dengan makanan itu, darik pagi tak makan tauuuu!
nak makan kena tunggu maghrib.

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

walaupon dh kenyang tgk balik gambar tu mmg terliur la..

updet la 84.5 kali pon..ai suke jeee....

linda said... [Reply to Comments]

Ish terel, saya x reti masak kari ayam pun...

peej said... [Reply to Comments]

hudaresad - hehe. tp sekarang dah takleh twitpic. emo.

sharizat - wokeyhhh. makan la sayur. tp aku ni ada penyakit. boleh masak macam2. tapi sayur malas gila nak masak. selalu suruh noy. if dia takda. takda la sayur. haha. padahal tu paling suka.

buyui - mmg la. nasib mostly blog yang aku follow kurang tepek pic makanan. kalau x nangis ok.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

auntie tak ada acc twitterlah masih tak pandai sangat, nak komen kat blog pun hari tu anak2 yang tolong. auntie hanya ada fb je tu pun peeja belum terima auntie jadi kawan lagi. kesian auntie ketinggalan zaman.

peej said... [Reply to Comments]

sh rosidah - ye ke aunty. ala pija pun jarang2 bukak fb.
takpa nanti pija check. kadang2 benda ni ada kat tepi. org nak add ni. kadang2 hilang tak tau nak carik mana. nanti pija check ye.
aunty pakai nama apa?

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

aunty pakai nama Sharifah Rosidah Al-Attas paatu gambar yang sama juga.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...