Instagram : @peejburhan

still tak boleh lawan.

serious emosi since dorang robohkan hartamas square tu.
asyik la tertanya-tanya mana la peniaga2 tu pergi kan.
sebab makanan kat situ semua best-best kan?tsk.
ada waffle, kuey teow, wantan dry mee la, pizza la. ish macam2 la.

jadi kami adalah kempunan waffle sekian lama.
tak tau mau gi mana.
ok mmg la banyak je jual waffle.
tapi nak waffle yang ada pisang2 tu. ;p
so hari tu ke plaza damas nak beli barang sikit.
alang2 singgan aji don.
sebab ingat dulu ada reader aku kata aji don ada waffle.
gigih ni. dah la jakun tak tau kat mana aji don ni.
siap tanya information counter ok. haha.

so tiba.
wahhhh. tak pernah tau plaza damas ada area2 lepak kat aras atas ni. lawa n.
n macam best.
so order la.
oh konsep adalah macam hartamas square. self service.
nak makan apa kena bangun n pergi gerai2 tu order sendiri.
kecuali air la. ada budak datang tanya.






:: chocolate n banana waffle ::

ok la best la.
tapi tak samaaaaaaaaaaaaaaaaa.
hartamas square punya ada ice cream. ni punya takda. :(
ni pun maybe cara aku snap kot.
bila tgk life agak sedih. sbab pisang dia tu kenit2 aje.
macam pakai pisang emas lak aku tengok. haha.
dalam pic ni nampak besar kan.
anyway. noy as usual tak abis makan. aku yang kena ngap.
tapi aku pun tak dapat abiskan. kenyang.
sebabbbbbb???



miahahha.
tengok orang asyik la tweet2 pasal satay.
takleh jadi ni. mau satay.
nampak ada jual satay. maka order 14 cucuk.
ye dan makan sorang. hahah.
sebab noy x suka satay kan.

nanti nak pergi lagi la tempat ni.
macam best la.
banyak gak menarik2.
nanti cerita lagi k.
ta-ta

11 Comments:

Bulan Bintang said... [Reply to Comments]

lama x g makan DAUN kat plaza damas.. rindu nak kerja area situ :(

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to Comments]

erksss ... food court tgh2 yg havoc tu dah takder ker ??? alahaiiiiiii

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

aah kan pergi mana erk diaorg yg niaga2 tu?

Misz Yuyu said... [Reply to Comments]

:| sdapnya waffle !! gULP!gULPPPPP

shuweet said... [Reply to Comments]

aku pun mencari kemana kah menghilang nyer peniaga2 kat hartamas square tu..teringin giler kat seafood goreng tu....terliur aku....

Aracy Flavia said... [Reply to Comments]

babe, klau nk makan waffle cambest, try Purplecat kat Solaris. waffle dia menarik gila + lots of topping. kalau kat damas lak I slalu pegi makan kat sini,

www.hautefoodco.com

mmg best. area pun soothing je.

Liza said... [Reply to Comments]

waffle rasta ttdi pon boleh layan sedapnye. tp dah lame x pegi, so xtau la kot2 da tuka resepi.

nasaoji said... [Reply to Comments]

a&w kan ader waffle eskrim..hehe..

nasaoji said... [Reply to Comments]

a&w kan ader waffle eskrim..hehe..

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Peeja try lah layan A & W PJ sedap juga Waffle ice cream tu.

peej said... [Reply to Comments]

bulan - kat belah mana tu? makanan mcm mana?

diana - takda dah. :(

buyui - entah la.

misz yuyu - ok ok la.

shuweet - tu la kan. takda notis pun. tiba2 hilang.

aracy - ada yea kat area ni. mau try la nanti. :)

liza - ok thanks for the info :)

nasaoji - ada tapi takda pisang pulak kan. nak waffle ngan ice cream, choco n banana. haha. tamak.

sh rosidah - tau. tp waffle tu takda pisang. :/

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...