Instagram : @peejburhan

rindu sama mereka. sebab nak exercise perut.

ni lepak masa yang hujan sepanjang hari tu.
when was that ah?
2 weeks back kan?
sangap gila dok umah aje.
noy dah dok bising2. kata jom la lepak la apa.
nak lepak apa kalau berdua je kan.
so bbm sana sini. sekali pedd n fa kata ok.
so on.

lepak kat mont kiara.
fa lagi eksyen. orang cakap dtg umah kita orang dulu. pergi satu kereta senang kan.
takmo. dia kata plaza mont kiara lagi dekat la apa.
merasa dia sesat lamaaaaaaaaa gila ok. hhaa.
kita orang sempat makan semua sebab lapar.
plan mmg nak lepak2 for coffee je. tp alang2 lapar, so makan kat secret recipe dulu.


:: pedd yang tetibe feeling siti nurhaliza la pulak. tak suka. haha ::



:: aku makan tomyam. sedappp. tapi tak abis pun. entah kenapa :;


ada la after 30 hour ke 45mins baru fa sampai.
so dok kejap. paksa2 fa abiskan makanan kita orang.
then bergerak dok kat starbucks pulak.


:: nice. tp aku rasa secret recipe punya sedap lagi kot ::


:: noy's current obsession. green tea latte. ngeriiii ::


:: kau tgk la tu. tak suka kan. tapi serious best lepak. tapi nak berjumpa payah. busy je masing2 :: 



the whole starbucks order air panas.
aku sorang je order sejuk. miahahhaha.
padahal mmg sejuk melampau time tu.
tapi nak buat macam mana. aku tak reti la minum air panas2 ni.

serious rindu.
tah bila mau lepak lagi.
dorang adalah sengal. kalau lepak mesti gelak2 aje. ;p

ok tu je. mau masak la.
kelaparan.

6 Comments:

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

aah nape pedd tetb tu?haha!

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

peeja kawan peeja pedd tu auntie suka betul tengok dia. pakai sexy pun lawa jadi siti nurhaliza pun lawa comel je muka dia.

Misz Yuyu said... [Reply to Comments]

entah kenapa kak peej xabis tomyam..bak sini bg saya lahh =))

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Kan bagus tuh lepak dengan kawan2 sekolah, dah bertahun2 kenal maka no masaalah lansung...malah seronokkkk

Lady SharpShouter said... [Reply to Comments]

nih ke exercise perut?hebat hebat.haha

peej said... [Reply to Comments]

buyui - dia mmg suka tetiba.

sh rosidah - dia mmg. dpd zaman sekolah suka fashion pelik2. tapi pelik pun nampak lawa n kenaaa aje. :)

yuyu - tu la kan. kalau la boleh bg. tak suka bazir. tapi lately ni makan asyik la tak abis. tah apa2 tah. :(

mama - iyolah makcik.

lady sharpshouter - hahhaa. tapi perut aku masih la ghupe begini kan. ;p

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...