Instagram : @peejburhan

Red Hot Deals!!!

[sticky post - scroll down for new entry]

Happy Chinese New Year 2011!
Tahun ni tahun arnab kan?
Siapa tahun arnab jugak?
aku jangan di tanya la yea.
Kalau ikut calendar cina. Aku tahun…tahun..eh tak boleh sebut la. ;p
So apa celebration korang sempena cuti raya cina hari tu?
Anything special?
Hah? Takda apa? Mana boleh.
Sempena tahun arnab ni, tak nak ke dapatkan limited edition red Blackberry Torch 9800 smartphone ni ?!!


Inilah time nak dapatkan phone tu. It’s Chinese New Year.
Sign up dengan Blackberry plan Celcom di bawah untuk berpeluang membawa pulang the cool red Blackberry Torch 9800 ni.
Blackberry ni best sebab convenience kan.
Sebab kau memang akan 24/7 dengan dia je.
Kau kat mana pun kau boleh check facebook, boleh tweet 80 kali sehari, browse internet, upload picture. Ish macam-macam lagi la.
Paling best bila boleh instant messaging la. Blackberry ada Blackberry Messenger (BBM) where u guys boleh chat ngan semua pengguna Blackberry yang lain.
Tak perlu tunggu dorang online ke apa. Memang sentiasa boleh je nak chat. Besttt.

Sign up dengan mana-mana Celcom Exec Postpaid Blackberry plan & be in the running

Bukan semua sama.
Sebab Celcom bagi the best deals in town dan coverage yang terluas.
Berikut adalah Celcom Exec plan yang ditawarkan oleh .


You can also stand to win dengan signing up dengan mana-mana pakej Celcom Biz berikut.

Check out pakej Celcom Biz di bawah. CLICK HERE for details.


So apa tunggu lagi.
Dapatkan this cool red hot Blackberry Torch 9800 for yourself today.
No one’s going to have a phone like yours!
Celebrate this CNY with an auspicious red Blackberry Torch 9800.

You can check out the winners here. CLICK HERE.
Celcom merupakan provider Blackberry no. 1 , yang menawarkan the best deals in town n the widest coverage.
Celcom juga menawarkan mobile network terbesar di Negara.
So mari lah join pakai Blackberry.
Serious best. Heheh.




1 Comments:

green apple said... [Reply to Comments]

eh, torch ni stable tak?
ramai kata tak stable.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...