Instagram : @peejburhan

Rasa nak ketuk2 orang mcm ni.

Tadi pergi wangsa walk.
Pergi cucuk duit dulu kat atm.
Ada dua atm.
Kita org beratur yg belak kiri sebab ada 1 couple ni je.
Yang belah kanan tu ada 2 org time tu.

Omg!!!!! Punya la lama beratur.
Ada dekat 10 minutes kot.
Kau bayangkan line kanan tu ada dah dekat 5-6 orang settle.

Yang x tahan. Boleh mcm bercinta2 bergurau senda pulak.
Mata bercahaya2 minah tu.
Aku dah bising2. Ok xde la bising mana tp aku buat. "Eheeemmmm!!!".
Pastu ckp kinda kuat ngan noy, "gila lembab. Line sana dah ramai org settle".
Pastu aku suruh noy beratur line kanan.
Time tu line kanan ada 3 org kot.

Paling x tahan. Awek dia tau kot aku bengang.
Pastu awek dia gerak n tunggu jauh.
Pastu bf dia, 'ehh pergi mana tu. Sini la'.
Pastu gelak2 berchentaaaa.
Wtffffff!!!!
Oh aku sempat cakap tu jugak.
Baru dia settle.
By the time aku cucuk duit. Noy pun sama tgh cucuk kat atm sebelah. Bayangkan.

Serious tah apa dia buat.
Nak jadi atm attendant ke apa?
Ke nak feeling accountant ke apa main kira2 kat situ.
Aku faham la kau baru keluar gaji ke apa.
N maybe cucuk utk dua card maybe utk awek kau sekali ke apa.
Tp what took u so long man???!!!!
Beruk ke apa x reti guna atm.

Yang pasti dia aku nampak dia cucuk lebih dpd 4 kali kot.
Haiyohhhh.
Kenapa x fikir ah sebelum cucuk.
Macam aku selalu sebelum cucuk dah set kat kepala berapa nak.
Then if boleh tekan kat fast cash tu pilih situ aje.

E eh asal aku annoyed sangat entah.
Bukannya aku nak cepat or berkejar nak pergi somewhere ke apa.
Tapi tah. Mcm nyampah aje. Hampir menjadi gorilla kat situ.
Macam nak jerit ketuk2 dada ok.
Ewahhh ketuk dada uolls. Mentang mantoooppp kan. ;p hahahhaha.
Definitely PMS.
Salahkan PMS lagiiiiii. Padahal sendiri x penyabar kan. Kah kah kah.

Ok tu je rempanan (eh apa punya bahasa) untuk hari ini.
Happy weekend lovely readers. Xoxo

P/s : matiklah mmg sewel td merempan, tetiba gelak2. Tiba2 siap xoxo. ;p
Sent via BlackBerry from Maxis

13 Comments:

♥ zoe ana ♥ said... [Reply to Comments]

eee i pun baru je jadik camtu tadi, nak cucuk duit dekat maybank pastu ada pulakkkk lah pasangan bahagia becenta depan atm ni, tah apa la yang diorang buat tu, mula2 macam duk menggedik2 okay, tanye "nak abang kuarkan berape ni" pastu yang gf pun duk gelak2 "ala brape pon takpe" blablabla the same dialogue, SAMPAI DAH LAMA GILA orang duk tunggu,gf ni pun kalau dah nak bf tu kuarkan duit banyak2 cakap jela, bikin panas orang blakang je duk tunggu dia make up her mind! nasibla depan i ada pakcik ni last2 sound diorang suruh cepat sebab dah ramai orang queue. menyirap btul dengan org camni. (samela jugak dengan orang yang beratur nak beli makan or bli ticket wayang, awal2 tanak pikir nak order apa bila dah kat kaunter baru gegel nak pikir) huhuhu. emo emo.

Lya Colours said... [Reply to Comments]

dorang ni jakun tak pernah guna atm kot

sebelum ni kuar duit kat kaunter gamaknya. haha keji gila ni

Misz Yuyu said... [Reply to Comments]

aaa taw xpe..penah jer dpt situasi cm ni.. lame nau dok kt atm.. korek2 button ke? or buta uruff..maybe hari ulangtahun perjumpaan dorg kt mesin atm kott.. =)

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

huishh mmg melampau la spi cucuk2 4 kali..nak kena cucuk mata tu ngn garfu 4 kali jugak????!!!

kot kaya kot kan x leh amik 3k sekaligus so kena la amik seribu2..kot la...

tapi org mcm ni mmg jakun x pernah tgk atm!!herghhhh...

eh aku lak merempan..PMS sama ni ngn sll jd mangsa menunggu.. :(

J u l i a 。.゜✿ said... [Reply to Comments]

hoh.. rempanan tu coretan ke peeja ? hahaha.. ada je bahasa pelik dia. =)

LisaLisut said... [Reply to Comments]

eeee geramnye i dgr.berbulu.org lain pn bercinta gak wey.nk cucuk duit pn nk gedik.tgu aaa jauh2.lepas tu bangang nk pk lama2 dpn mesin.ke dia xckup duit nk banje awek so pk nk kuar bpe.hahahaha

btw, u dh slim laaaaaaaaaaaaaaaaaa.cun ok! :)
apa rahsia.seri mau naik pelamin ka ;p

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

kaly sy pun bengang peej..saje lah tu nk tunjuk bahagia dpn org..heeee

lama xsinggah n tinggal komen kat cni sbb opis kena blocled..kat umah plak line semput...heeeee

PertMuffin said... [Reply to Comments]

peej, aku tuduh diorang main fesbuk kat mesin atm.. tu yang lama sangat tu kot? kihkihkih!!

Arin said... [Reply to Comments]

semalam kat atm kat melaka ,aku dah bambu satu mamat. ko bayangkan le, aku nya resit baru kuar dari mesin tu dia dah slot masuk kad dia. apa lagi, ayat pedas orang Melaka kuar le dari mulut aku. leh lak mamat ni jawab " sori, saya nak cepat " . kepala hok ko nak cepat orang tak settle lagi ko dah cucuk kad. bangau tol!

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

auntie paling takut kalau ikut uncle pergi atm sbb dia ni bukan jenis yang penyabar kalau orang nak mengada2 kat situ terus dia sembur sampai kenkadang auntie jadi malu tapi ada je suara2 yang menyokong bagus bang, bagus bang lembab sangat diorang ni uncle pun kembanglah.

Netnet said... [Reply to Comments]

sama kes mcm i nak makan kfc..
ya rabbi, orang depan i punyalah terhegeh2 tak tahu nak order apa...mcmlah tak penah makan kfc.. kalau i jadi ahkak kaunter tu nak jr aku jerit, cepatlah wey, orang lain pun nak makan kfc jugak...

set2 orang mcm tu memang ada merata2 laa...pelik tul

Acid Voice said... [Reply to Comments]

Bengang giler kalau ada org sengal mcm tu....bukan kat ATM je...ada sekali terkena kat Deposit Cek Mesin....dia pi bank in dekat sepuluh cek...sampai kite nak bank in satu cek ni pun kena tunggu almost 20min...klu ye pun..kasi la peluang kat org lain gak...nak je ckp...apsal x angkut balik ofis je mesin tu...kan...heheh...
Apa2 pun ...dlm apa perkara yg kite buat...jgn la bersikap penting kan diri sendiri....

Mak Izz said... [Reply to Comments]

sy yg penyabar ni pn jd hangen kalo dh beratur lama giler menunggu. bc entry ni pn dh rs panasssss je :)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...