Instagram : @peejburhan

merempat di tepian.

kan hari tu umah aku buat ceiling cornice tu.
mmg merempat gila la.
tido tak tentu arah.
makan pun.
papa tension aje. haha.
lantak. kata survivor kan.
papa tu tah apa2 kan.
padahal dulu tentera kot. siap tido dalam lumpur la. hutan la.
relax aje. ni baru umah x tentu arah sikit emosi. ;p

oh kita orang beli nasi lemak city garden tu.
so harus la berkelah satu keluarga.
bentang tikar semua.
tapi suka aje. ;p




dah tak best macam dulu la kan.
aku bedal dua bungkus. haha.
ikutkan mau tambah aje. tapi nasib sedar diri kan. so tahan aje.
zaman dulu2 sekali makan, 4 bungkus aku sebat ok. melampau kan.
pastu lagi mau complain gemuks. ;p

oh beli sambal kerang. tak stone sgt la.
ikutkan nak sambal petai tu. takda pulak. tsk.


walaupun rumah tak tentu arah. pc kena ok.
kalau x boleh online semua boleh menggila.
so tolak la perabot kat celah mana pun.
tapi pc mesti boleh pakai la. make sure tu.





as usual P.G mesti takdak kan.
dia tu mmg mana reti nak duduk rumah lama2.
mama pernah sound dia, "kau ni pergi tukar nama, letak nama kau bin mamak. asyik lepak mamak aje. kau membesar ngan mamak tu".
hahha. so kalau la tetiba P.G ikut aktiviti keluarga. harus la kagum dan kenduri 3 hari 3 malam. keh keh.

8 Comments:

CikLilyPutih said... [Reply to Comments]

sedapnya nasi lemak, tup tup terus jadi lapo plak lah

Sya said... [Reply to Comments]

sedapnye..aku dah teringin sgt nak mkn nasi lemak telor gorengg..

xleh blaah btol bin mamak!! hahaha..

Tijah said... [Reply to Comments]

bin mamak? wakakakakaa. bukan bin wangsawalk ke?

Puan Nad said... [Reply to Comments]

haha lawak²...

ceera said... [Reply to Comments]

hahaha bin mamak, lawak gile kot.

nasaoji said... [Reply to Comments]

tingin nak makan nasik lemak antarabangsa,,,tak kesampaian sampai la... :(

hahaaaa...membesar dgn mamak katanya.. :p

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Seronoknya dapat makan anak-beranak, la ni auntie hanya dapat makan dengan sibungsu dan abahnya je, lagi 2 orang,yang sulung kerja diSolaris so duduk diKL dan seorang lagi diUIA kuantan SEDIH tau.

peej said... [Reply to Comments]

ciklily - sedap :)

sya - sedap tuh. susah la nak carik nasik lemak yang betul2 best kan.

tijah - gila apa tiba2 bin wangsawalk. hahhaa

puan nad - eh sukanya dia.

ceera - tp mmg betul ok. hari2 dia dok situ. dpd form 4 ok. tak buhsan apa.

nasaoji - eh ni bukan nasi lemak antarabangsa. ni nasi lemak city garden. lain tau. :)

sh rosidah - tu la dah besar2 kan semua. sama la kita orang pun payah nak berkumpul. nanti dah kahwin semua lg susah kot. ;p

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...