Instagram : @peejburhan

Masih ada skill ;p

Tadi noy bebel2 kat aku.
Sbb kening aku dah ala2 gorilla.
Aku mmg malas nak pluck sebab biasa la dah start threading ni. Nak buat sendiri malas.
Dah la upper lips dah ala2, "ada misai piulerrr".
Konon2 alang2 tu. Tunggu je la buat sekali kan.
So akhirnya mmg macam harem.

Noy : ish kening kau ni. Cabut la.
Me : biar la bukan nak pergi mana2 pun.
Noy : kau selalu mcm ni kan. Bila ada bf suka comot2.
Me : biar laaaaa. Aku nak pergi threading la.
Noy : cabut la sendiri.
Me : aku xde twizer(eh mcm mana eja?) la.
Noy : saya ada la. Buruk betul la.
Me : sibuk la.

Pastu gaduh2.
Pastu insap. Aku slow2 amik twizzer tu pluck slow2.
Wah kagums.
Masih ada skill n touch dia.

Fine lepas ni nak lawa2 blk.
Pemalash betul.
Weekend nak color roots la.
Buruk betul dah hitam byk.
Ke nak colour semua color lain eyh?
Warna gelap sikit. Perlu highlight ke?
Ngeh ngeh.

Sent via BlackBerry from Maxis

8 Comments:

sweethOneY said... [Reply to Comments]

wuuu.. santek kening!

bRaiN fReEzE said... [Reply to Comments]

Ko tukar kaler rambut la peej... Kasi make over sikit... Baru nampak lain...

green apple said... [Reply to Comments]

gila kau tak sakit ke cabut bulu kening???

first and the last aku buat masa nak kawen. Meleleh2 airmata aku, nak suruh stop takut kena tengking ngan mak andam. Dah macam kena kawen paksa rupa aku ngan airmata bergenang je. Tapi tetap cun la.


p/s : motif aku cuma nak cakap baris akhir tu je.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Auntie dari muda sampai dah tua memang tak pandai pluck bulu kening la, pergi kedai senang.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Masih tak dapat sanary pie, ingat dari JB leh singgah Nilai, tapi sampai Nilai dah terlalu lewat pukul 11.45 malam, apa pun auntie tetap nak cuba pie tu. Mungkin hujung minggu nak ke KL.

lily lotus said... [Reply to Comments]

yg penting en. bf suka. eh lari topik ke :D

nasaoji said... [Reply to Comments]

jgn la cumut2 peej...u kan ayu plu cun.. :)

peej said... [Reply to Comments]

sweethoney - puas hati buat sendiri :)

brain freeze - sudah di make over. nanti update yek.

green apple - haha. x suka. masa baca ni gelak aku. tetaplah nak up diri kan.

sh rosidah - pija reti. tp tu la pemalas. dah kena sound baru la reti nak buat. ;p

lily lotus - haha. mmg lari topik.

nasaoji - hahahha. tang mana tu??

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...