Instagram : @peejburhan

kerana tamak. badan binasa.

haha gila bungok punya pribahasa.
tak betul kan?
lantak.

oh ni pun lamaaa punya cerita.
biasa la. katanya tak tegar dah kan.
ok la akan cuba buat auto publish entry banyak2.
berderet sangat pics kat pc ni tunggu nak di buat entry.

ada appointment kat jj au2.
so kasi makan dulu sebelum meet up.
tempat best adalah sakura kristal.
sebab makanan sedap.
harga berpatutan. n portion gila besar. :)
n boleh smoke. keh keh.

hasil order.

:: muar otak-otak. sedappppp ::

ini lah yang ke tamakan tu.
aku kalau pergi sana suka order air sea coconut longan. sedappp.
selalu order biasa2. tapi akan end up order 2 gelas la.
then noy suka rasa2. dia pun suka.
so kita orang nak order la air tu.
alang2 selalu 2 gelas kan. so kali ni nak large terus.
gelas biasa satu rm4. yang besar rm9.
lantak la. alang2 kan.

tanya waitress tu. gelas besar tu besar mana?
dia kata besar la. sambil tunjuk tinggi gelas.
rasa macam. hmmm. ok la.
aku bayangkan macam gelak tinggi yang kurus yang ada kat gerai2 kalau kita order air buah kan.
sekaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. besar nak mampos ok.
stok macam cawan untuk gergasi minum.

memang takleh habis la gila apa.
elok dia datang again hantar makanan. terus suruh dia bungkus air tu.
hahahahaha. mmg nak meletop minum. insaf terus.

ni noy punya. tah claypot apa tah.
pun kau tgk la membuak n banyak mana isi. mmg best la.
tapi budak tu mmg tak abis la.
so kasi bungkus jugak. ;p

ni aku punya. black pepper beef fried rice.
sedap. not bad la. lagi syiok nasi goreng indonesia dia kot.

oh sakura kristal ni kat jj au2.
tak silap kat melawati pun ada. tapi tak sure menu dorang sama ke tak.
bagi aku best jugak la makanan2 dia.
tapi tak tau la kalau korang rasa best ke tak kan.
taste bud lain2 kan :)
tapi try la.



6 Comments:

nasaoji said... [Reply to Comments]

hurgghh...makan lagihh...

peej....moh r kito diet.. ;)

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

apesal kalau u publish entri sll rasa terliur?

~Ati_Hime~ said... [Reply to Comments]

sedapnye black pepper beef fried rice..yummm!!

~Ati_Hime~ said... [Reply to Comments]

sedapnye black pepper beef fried rice..yummm!!

peej said... [Reply to Comments]

nasaoji - hahaha. uhukk uhukk uhukk. motip gelak n batuk je kan. ;p

buyui - sebab kita suka makan???

ati - sedap. ok la not bad.

SyaNa said... [Reply to Comments]

peej aku nampak ko time ni
hehee..tgk edan pn ade
aku pn mkn kt sini tp dok belah dlm

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...