Instagram : @peejburhan

Golek-golek

Saje nak share pic dua ni tergolek2.
Geram kan.
X tahan betul.

Busy betul lately.
Bukan busy apa pun. Busy ngemas sana sini.
Kan umah baru settle buat plaster ceiling tu. So berabuk kemain.
Then before proceed buat lain.
Kena la cat2.
As usual aku kena la kan.
Tapi xpe. Bukan banyak pun.

Tu pun nasib dah amik daily maid tu.
Tolong ngemas. So xde la penat sgt kan.
Membantu sangat :)

Ni aku kat saloon ni.
Nak color rambut ;p
Roots dah ketara sangat. Buruks.
Tadi ada tanya kat twitter.
Elok color macam sekarang with highlight ke?
Or brunette xde highlight.
Ramai kata brunette.
So ikut suggestion mereka la kan. :)

Huish ramai lak kat saloon ni.
Full house. Kena tunggu turn ni.
Ok chiow.

Btw, weekend korang macam mana? ;)
Sent via BlackBerry from Maxis

9 Comments:

Lia3003 said... [Reply to Comments]

kucing kedua to tomey gilerrrrrrr

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

ohh...kedua2 gmbar mmg comeyyyyyyyy

linda said... [Reply to Comments]

sumpah rase nak peluk2 cium dedua!

Leen said... [Reply to Comments]

Weekend saya sgt bohhhsan... org sumer pakat balik cuti panjang kan.. saya dok bz kena bwat assignment T.T

Lady SharpShouter said... [Reply to Comments]

weekend aku sama mcm dua gambo kuceng tu, tergolekkkkk aje.. peej, nk tgk rambut baruuuuu!!

sha ANUAR said... [Reply to Comments]

deyumm , ur catty so cute lahh ! nak satu bole tak kaka ? wuttwutt ~ ngee

nasaoji said... [Reply to Comments]

sabtu di umah, tak ke mana, en. somi p mancing..

ahad di umah tak ke mana, en. somi p tournament dart!..

hurgghhh...bose wehhh.. :(

Nonie Z.A said... [Reply to Comments]

Eiii ..
Geram lahhhh
Gomok gomok

salzahari said... [Reply to Comments]

peej, nak contact daily maid tuhh

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...