Instagram : @peejburhan

Maybankard 2 Cards. Get one for yourself.

[sticky post - scroll down for new entry]

Hari tu dah cerita pasal credit card baru daripada Maybank, Maybankard 2 Cards.
Pasal benefit-benefit yang di tawarkan, pasal Maybankard 2 Cards Challenge yang bagi great prizes.
Kali ni nak cerita lagi detail pasal Challenge tu.

U can join the Challenge HERE.
Or u can join their facebook fanpage.
Senang sangat.


:: First step click kat "I'm Interested" tu. ::

Then pergi kat tab > THE CONTEST
click "Join Contest".

How does it works?

Recruit kawan-kawan through Facebook.
Untuk setiap kawan yang korang recruit tu, korang akan dapat point.
Then if kawan korang tu ada recruit orang lain, pun korang akan dapat point jugak. Best kan?
So, keep on recruiting friends untuk dapat banyak points to stay on top of the game.
Peserta dengan points yang paling tinggi menang. :D

Nak tau apa hadiah-hadiah dia?
Boleh tengok kat tab > I WANT THIS PRIZES!

Dah ada pun pemenang untuk top weekly recruiters.
U can check it out kat tab > LEADERBOARD
Wah bestnya. Mana tau, lepas ni nama korang pulak tertera kat situ.

Banyak benefit Maybankard 2 Cards ni.
Yang paling best bagi aku sebab tak perlu lagi bayar annual fee tiap-tiap tahun untuk banyak-banyak credit card.
Sebab Maybankard 2 Cards ni Lifetime Fee Waiver.
Except for rm50 untuk satu card yang di charge oleh kerajaan, Government Service Tax.
Tapi korang hanya akan di charge RM50 sahaja dengan Maybankark 2 Cards even ada dua card ni :)

Harus la gembira.
Takda lagi risau-risau nak pegang cash banyak-banyak.
Beratur panjang-panjang kat atm machine.
Tak pun, tengah window shopping, nampak barang berkenan, tapi tak boleh beli sebab tak cucuk duit lagi.
Dengan Maybankard 2 Cards semua jadi mudah.

Went to Toy'r'Us in Plaza Damas untuk beli baby stuff.
Pilih-pilih mana yang berkenan.


:: yeay dah dapat apa yang nak ::


:: within a minute. kezeett..kezeeett..kezeettt. ::




:: i'm one happy customer :D ::



Happy to be one of the earliest to use Maybankard 2 Cards ni.
Already got mine.
Korang bila lagi?
Get one for yourself today.
Nak lagi best, join Maybankard 2 Cards Challenge and win great prizes.


3 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Aunty selalunya uncle yang bagi la, dia bagi supplementary card dan ada 3 nak minta lagi takut sbb semuanya dia yang bayar. Tapi boleh cuba bagi tau dia pasal cards ni kalau bernasib baik dapatlah kalau tak tak dapek la den nolongnya.

Cerita Cinta Melayu Sejati said... [Reply to Comments]

maybankard 2 cards nampak menarik, nak cuba juga, thanks for the info.

Sayalah Cik Liys said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...