Instagram : @peejburhan

Woih main kasar.

Ni apesal pulak ni.
Mula2 niat asal nak edit post yang dah tersedia ngan piccas.
Tapi sikit punya lama loadinggggggg aje. X abis2. Madafaka. Mesti x boleh la tu.

Then konon nak buat new post la.
Sekali pun x boleh. What the hell.
Lain2 semua ok. Tang nak buat post pulak mcm tu.
Korang ada yg kena x?
ke blogger x bg aku je update. Dia kata aku update overdose kot. Haha.

Ni try tgk update dpd hp ok x.
If ok. Jawabnya selagi x ok. Update dpd sini je la kan. :/
Sent via BlackBerry from Maxis

12 Comments:

FieZa9 said... [Reply to Comments]

Sama!!!! Dari tadi dok tunggu loading manjang. Menyampah. Hmph.

cik gObu said... [Reply to Comments]

kdg2 alami gak masalah mcm ni

tapi tak lame arrr

tutup bukak
tutup bukak

dh oke heeheh

Pnut said... [Reply to Comments]

kompem... akak pun samooo ngak bisa masuk entry baru dong

apples,dia.. said... [Reply to Comments]

Selalu sangat *_*,tapi yang neh kuaaa

sweethOneY said... [Reply to Comments]

aku punya okay ! hehe

sesemut said... [Reply to Comments]

haha..i thought i sorang jer kena tadi.
mmg site keroro kot tadi

A.I said... [Reply to Comments]

aku punye ok je pulak..

Cik Lily Sakura said... [Reply to Comments]

mine ok je kot...dh sploh kali update ni...*sangap*

tapi kekadang pernah gak jadi macam nie....dan pernah terfikir cam peej jugak...overdose update..sbb tu blogger tak bg update dh..haha~

Ciklinn said... [Reply to Comments]

hahahha dia dengki tau... tau sbb ciklinn nak baca..

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Peeja aunty selalu kena macam ni tu yang kadang malas bukak, tapi kalau malas bukak tu paksa juga sbb tak nak miss baca blog peeja.

Lady SharpShouter said... [Reply to Comments]

aku ok je pulak airini.tp biasa je terkena mcm nih.slalunya aku tuko browser.explorer takleh, mozilla leh.mozilla takleh, pakai chrome.pusing2 gitu je la tgk mana browser yg leh wat entry.

alfi said... [Reply to Comments]

kene jugak :(

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...