Instagram : @peejburhan

thankful. maybe sebab tahun baru kot. ;p

entah kenapa tetiba angin rajin n semangat berkobar2 datang.
happy semacam aje.
like i said in my first entry in 2011.
dapat rasakan macam 2011 will be a great year.
entah kenapa.
maybe macam2 akan ada 2011 ni kot. hikhik.

2010 banyak ups n downs.
but im bless with great family n friends.
i have the most understanding n reasonable parents.
i wouldn't ask for more. serious they're the best.
n lovely brothers n sister. esp noy la kan.
eventho kadang2 gaduh macam nak rak.
but aku akan lost kalau dia takda.
i love them sooooooooooo much.
tiap2 malam akan doa agar mereka murah rezeki, umur yang panjang dan kesihatan yang baik.
Aminnnn.

begitu jugak dengan kawan2.
i'm the worst friend ever ok.
jangan harap la aku nak call or sms ke apa. aku mmg hampeh.
but still dorang tetap la carik aku untuk tanya khabar or jumpa2.
ok ni bukan ayat konon macam, "see. aku best. dorang carik aku ok"
tak ok. tapi more like, "apesal la dorang ni nak kawan ngan aku. perangai macam haram pastu takda apa2 kepentingan pun"
tapi still kawan kan. n with that. aku happy.
begitu jugak dengan kawan2 yang baru aku kenal.
yang aku kenal through dunia blogging ni.
walau tak pernah jumpa or jumpa sekali dua. tapi macam dah kenal 8 tahun.
dah la baik2 belaka. saya sukaaaaaaaaa.
pun syukur jugak.

tapi kannnnn.
penyebab entry ni kenapa mak emo memalam ni.
ok harap maklum ni auto publish entry. time type ni pukul 3 pagi yek.
sebab kan. saya rindu sama saya punya dotdot. :((
last month 15th dec. dia accident.
kaki kakak patah. 2 tempat pulak tu patah. sian.
sekarang siap bersimen bagai la kaki.
dah la aku ada la melawat dia sekali 2 aje. hahhaha. mmg hampeh.

pastu few days back. dia call cakap dia nak jumpa aku sebab rindu sangat.
bagus kan. orang patah kaki melawat orang sihat.
so dia suruh adik ipar dia bawak dia.
siap tanya aku dah makan belum.
belikan prosperity burger untuk me n noy. then belikan kuih muih for papa n mama.
ngeh ngeh. aku harus la suka je kan.
ye aku mmg pengkeji.

tapi sayang sangat. ni tetiba rindu.
sebab dengar lagu best2 tiba2 tergoyang2 buntuit. pastu teringat dia suka ejek aku menari.
dia kata aku menari goyang buntuit n perut sekali. kuang ajaq.
oh nama panggilan manja dia sekarang adalah "oteyyu"
hoih bukan lucah ok. korang jangan berfikiran serong. *eh ke aku je serong?*
oteyyu bermaksud o.k.u
wah matiklah biadap panggil bf sendiri o.k.u kan.
tp ye la. bukan senang nak ada nama manja macam tu kan.
time2 ni je boleh guna.
oh paling keji. masa mula2 accident aku siap cakap,"alaaa, kaki dah patah. takmo kawen ah"

hahha. kuang ajo. elok sepak laju2 kan.

oh rindu rindu.
nak tawen laaaa.
nak letak gam kat badan pastu peluk kuat2.
biar melekat.
biar dia nak pergi mana2 aku ada aje je melekat. hahahahaha.
ok that is scary.
tapi biar laaaaaaaaaaaa. dia oteyyu saya.
ok melalut.

dpd entry thankful tetibe tebiat.
ok la. akhir kata. mood adalah rasa sayang kat semua orang.
terima je la kan. ok la tu. bukan senang.
kang datang mood nyampah semua orang lagi haru. satu hapa tak jadi.

ok tu je.
nak stop melalut.
ta-ta

10 Comments:

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

oteyyu, mula2 mmg x pikir lg kotor2..lepas cakap u pikir cmtu, terus nahh...aku terus pikir kotor2..hahaha!aku dasar otak penkotor :P

kakakdegil said... [Reply to Comments]

Hahahaha...
Terus teringat Khloe dalam LWTK tu..

Jarang jarang jumpa ni, mesti rindu lebih lebih ni..
Stok malam malam sebelum tidur pun berangan angan dulu..

afiq said... [Reply to Comments]

uhuk update lah selalu. suke.

syeka sweetheart said... [Reply to Comments]

oo nk tawen dah yer..
ehehe suke2
hope oteyyu awak get well soon..

cik1356 said... [Reply to Comments]

ahaa.. motip tanak kawen? oteyyu pun oteyyu la kan, janji menyenangkan ati. sanggup sakit2 datang jenguk.. tacing oh!

wana said... [Reply to Comments]

hehe.. comel nya peej... jarang okeh peej buat entry syg menyayang macam ni... i like... ;)

Sya said... [Reply to Comments]

ohh la la...saat rindu merindu la paling indah bila bercinta..nanti kan da kawen kan peej..kena ingat slalu saat2 mcm ni baru la kita appreciate masa bersama... :)

sweethOneY said... [Reply to Comments]

smpi sudah otak aku tak dpt tangkap apa benda lucah yg ko pikir tu. haha.

happy new year :D

peej said... [Reply to Comments]

buyui - hahaha. bagus. syabas.

kakakdegil - tu la kan. mcm mabuk pulak. kehhh.

afiq - sbb mood rajin mari. kalau x mari tu. amik berhari sepi aje.

syeka - tu la. lambat pulak rasanya nak bukak simen tu. nak leyting2 pun susah.

cik 1356 - tu la kan. tu yg betambah sayang tu.

wana - ye ke jarang? sbb selama ni kesepian. sekarang dlm hati ada taman.

sya - harap2 lepas kawin pun sama la. jangan hampeh sudah kan.

honey - bagus betul otak kau ni. takpa. biarkan bersih je yea. jangan tercemar mcm aku ni. payah nak tolong.

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

nk tgk muka oteyyu tu....suka tgk peej bahagia..n xsbr nk tgk peej tawen....

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...