Instagram : @peejburhan

Testing..testing - part 2

Kan aku punya quota untuk pic dah abis.
So xleh guna la yg lama.
Even yang candid camera atas ni pun xleh masukkan pic dah. Tsk.

So kalau xleh masuk pic.
Xleh la blog ngan bb yg ada pic.
So kasi setting kat email baru utk new author tu.
Ni mau kasi try. Berjaya x.
Ngeheheheheheh.

Ni pic aku snap rabu malam khamis ari tu kot.
Ada cerita langsuir jamilah.
Cerita so-so la.
Tp sumpah muka hantu dia scary.
Lagi scary dpd khurafat tu.

Takut hantu ni sampai aku jadi jumpy.
Dgr lift mcm bunyi kedekang.
Takut punya pasal terus naik tangga. ;p
X suka betul. Ni x clear pic dia.
Ada yg noy tweet lg clear. Scaryyyyy.

Oh tu je. Happy weekend :)
Sent via BlackBerry from Maxis

6 Comments:

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

cerita ni sebijik mcm 1 cerita indo yg pernah tayang kat astro. seram2 jugak crite hantu skang ni.

Nad.is.me. said... [Reply to Comments]

PEEEEJAAAAAAAAAAAAAA!!!! OMGGGGGG. WHAT IN THE WORLD IS THAT!!!

Ok trauma. Bye.

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Tak suka muka tuhhhhhhh...

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

peeja si penggemar cerita hantuutuutuuu yang tegar..muehehehehe!

kePeej said... [Reply to Comments]

wani - ye ke. tp ok la cerita dia. tp dlm cerita ni pun hantu tu kira konon asal indon.

nad - hahahha. tu pelakon.

mama - whyyYY??

buyui - yeszaaaaaaaa.

salzahari said... [Reply to Comments]

mmg scary ko muka nih...aku kalau iklan cite ni,sblum dia jadi hantu aku dah tukor channel lain!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...