Instagram : @peejburhan

sungguh ku tak percaya.

[sticky post - scroll down for new entry]

ok. masa untuk PB lagi.
ok kalau korang menyampah pun tak kira.
nak jugak cerita.
baca tau baca tau.
nak share ke-excited-an aku.

as usual.
aku nak cerita pasal aku.
takmo cerita pasal fungsi2 la apa.
tu korang mesti pernah baca kat blog2 lain kan.
kang aku cerita panjang lebar pun korang scroll laju2 je kan.
so dpd aku celoteh2 benda2 boring tu.
baik aku cerita pasal apa yang aku alami kan.
takda kelentong punya.

ok kalau korang tanya pasal berat ke. ukuran ke.
aku memang tak tau la.
sebab aku mmg x suka timbang.
ukur pulak aku malas. macam mana nak ukur sorang2 kan.

tapi kan tapi kan.
ini satu aku boleh cakap la.
about 2 weeks back kot. aku tempah baju. noy pun.
so ukur2. sampai la tang buntuit kan. aku punya ukuran tak silap 37inch.
ye besar kannnnnnn. lantak.
tapi adalah terkejut bila noy kata dia punya buntuit ukuran 35inch.
aku macam. biar benar. takkan la beza sikit je dpd dia kan.
ke dia yang salah?
ok mmg la ikutkan aku ni bontot tipus la kira. (tipus tu macam tayar tak cukup angin.hahah) tapi i mean takkan la sikit sangat kan bezanya.
tapi itulah kenyataannya. unbelievable.
ok tu je la kan.
tapi lain2 ukuran tetap la aku besar2 kemana-mana dpd noy. :/

ok i know u people bukan suka sangat cerita panjang2 kan.
so kita kongsi pics pulak la yea.

::  hahaha. matiklah amik pic feeling macam selalu kat iklan2 losing weight kan ;p  ::

:: ok pic berpusing lagi. tp nak tunjuk perut xde gelembung2 ::


:D
ok x kurus la.
tp janji takda la pinggang n buntuit x nampak beza kan.

hoho thats it for now.
nanti cerita lagi.

sape2 yang nak feeling kurus n Insyallah kalau disiplin n gigih akan lebih kurus.
boleh la dapatkan PB.

kalau berminat boleh contact

faranadira@gmail.com

or sms kat no ni 013-6870287 / 012-2316152

boleh meet up n cerita lebih lanjut.
pasal harga n benefit2 pakai korset ni n so on.
apa tunggu lagi kan.
bila lagi nak feeling rampings.
tak ramping melampau pun. sikit2 pun jadi.
tetap senyum meleret2 verangans depan cermin. ngeh.



13 Comments:

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

wahhhhhhh..caya lah peej! dasatttt.. tak sia2 uols pakai!

A.I said... [Reply to Comments]

dah ramping kau peej! kagom mak! ;)

sweethOneY said... [Reply to Comments]

WHAT ?? 37 inch weh? aku g ukur baju ritu montot aku 40 inch. aku rs nk nangis guling2 kat situuuuuuuu :(

shuweet said... [Reply to Comments]

aku jelessssssssssssssssssssssssssss...erk PB tu leh bayor ansuran tak?? hehehehe...good job peej

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

kurusnya awk peej...kagum giler...

ceera said... [Reply to Comments]

dah kurus, suke suke..

Tina Johari said... [Reply to Comments]

niceeeeee. nak cuba gak lah. :D

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

awesome. teruskan usaha!! xD

DeLancrettLurpak said... [Reply to Comments]

aku 41 inches, aku menang, yeay! kalau 37 inches maknanya ko pakai baju size 10 la ehh, hebattt!!!

kakakdegil said... [Reply to Comments]

Peej...sebab baca ur entry pasal pb lah gua decided nak try jugak
memang best!
eh.. buntuit 37 inches itu sangat slim lah..
gua 41 inches.. apo cito?

larradanish said... [Reply to Comments]

hehhe..baru semalam dok search2 pasai pb ni peej.tapi mcm berkira2 lagi nak pakai ke tak..sebab mahai kann..tp sgt ramai bg feedback yg memberangsangkan..mcm nak try....tapi takut tk berdisplin!

lily lotus said... [Reply to Comments]

phewittt! weet weett!

farah said... [Reply to Comments]

peej,gud job..makin meletop ko skang ye..


pb koset ni boleh byr ansuran.kalau nak tahu,just email kat sy.nti kita bincg.. =)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...