Instagram : @peejburhan

sesuka hati je tau perempuan ni.

pc ni gila.
aku ni kadang2 ade penyakit pemalas nak log out account.
tapi usually kan kalau kau tutup window tu. mmg automatic akan terkeluar la.
tapi kadang2 dia gila dia tak log out.

so tadi noy bukak la fb.
terus dia tgk request semua.
pastu dia bebel2.

noy : ni sapa ni nak add2 aku ni. *sambil tgk mutual friend*
ish. apa ni blogger2. sibuk la. saya bukan blogger lagi.

pastu dia reject2. semua dia reject la.
then dia tgk ada request game pun dia reject.
then ada invitation untuk join group plus size blogger.

noy : apa ni. hello. aku bukan plus size. im not even a blogger.

aku terfikir. hmm aku dapat gak invitation tu.
tapi pelik gak asal noy dapat. tapi lantak la kan.
pastu settle dia bukak la profile.

noy : alaaaaa. ni acc kau la pija. hihihi.
me : kuang aja. suka kau je reject2.
noy : saya tak check. haha. patut la tak kenal. pastu emo saya reject2 kan. hihihihi.
me : erghhhh. nanti orang kata aku lak yang eksyen.

pastu dia buat muka badut.
sebijik macam pic bawah ni.


muka tak bersalah.
abis macam mana nak marah kan.
sapa yang tergolong kena reject tu.
nanti2 hantar la request lagi yea.

apa boleh buat.
adik saya sengal tuan.

18 Comments:

yellowie roses said... [Reply to Comments]

hahahaha~bole plak buat senyum comel tuh

Alia said... [Reply to Comments]

HAHAHA KELAKARR!!! Suka hati betul!!

Tapi aku pon pernah jugak buat mcm tu..hahahahahaha, tapi kat account Don..eh, tapi tu bukan tak sengaja..tu mmg sengaja...HAHSJASHJA!!!

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

omg!!!! aku suke giler bile nonoy merempan, and tetibe bile die sedar kesalahan die tu, she acts like nothing happen. warghahhahahahaha adik sapa la tu

sweethOneY said... [Reply to Comments]

ahaha. noy lawak ! sebijik kes kwn aku ritu.. online fb tak tgk2 dah, terus pegi reject2 sme request. dah tu siap pegi delete2 pulak tu kwn2 yg dia x knl. ada la dlm 5-6 org. ujung2 tgk2 bukan dia punya akaun. haha

Olivia Chin said... [Reply to Comments]

agak sengal gak la.. hehehe

aMyErInAiMiE said... [Reply to Comments]

hhehe.mmg lawak!

Sya said... [Reply to Comments]

haha..saba je la noy...da tengok plus size ngan blogger tu bukan ke klu yg nyata peej nye chriteria..??

CPI said... [Reply to Comments]

sy la antara orang2 yg trpilih tuh.. tsk..tskk..tskk

bRaiN fReEzE said... [Reply to Comments]

hahaha.. mmg tak bboleh buat ape la kn.. Dpat adik mcm ni.. ayak.. nk mrh tak mampu.. sbr jelah...

Shahrizat said... [Reply to Comments]

ya Allah mengapakah adik-adik kita ini mempunyai penyakit suka membuat muka innocent tak innocent begitu bila buat kesalahan optimum..adeh... serius aku takde mood nak marah time adik aku (yang bace blog ni jugak ) buat muka cenggitu..rasa cam nak komot2 je rambut dia tuh..hahaha

mimie1678 said... [Reply to Comments]

salam...
got to know ur blog from my fren awanis... i folo u yer... :-)

thnks...

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

hahahahahaha!adoii la.....speechless!nak lempang adik sendr ye dak?

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

comel je noy buat muka badut....xpelah peej dah adik sndiri..layan jelah....

Hazey said... [Reply to Comments]

Sengal2 pun SAYANG kan... itulah orang2 tua kata 'air dicincang takkan putus...'

::misz maney:: said... [Reply to Comments]

hehehehhe..tak pasal-pasal je kan.. :)

funky_D a.k.a Mrs Al said... [Reply to Comments]

apa boleh buat
adik saya sengal tuan.<------aku sangat suka tang ni.

betul2 cam adik aku. rasa nak gigit budak. boleh?

Lady SharpShouter said... [Reply to Comments]

noy comel gila muka camtu.mcm nak cubit.huhu.

tpkan,ending tuh lagiiii comel.haha

peej said... [Reply to Comments]

yellowie - kan ala2 x bersalah konon.

alia - gilo. penjelous kau.

lilred - adik sapa la kan. adik kau la kan. haha.

honey - lagi sesuka hati kan.

olivia - bukan agak ye. sangat!

erin - x suka kan.

sya - tu la. yg kelakar. aku pun blur ok.

cpi - ala ye ke. sian. request again la yea.

brain - tu la. terima je la nasib diri.

shahrizat - kan. ala2 tak bersalah aje.

mimie - awanis yg ex tdk tu yea? tau tau.

buyui - haha tu la pasal.

hanim - tu la kan. apa boleh buat kan.

hazey - tp ada la rasa nak cincang dia.

maney - tu la.

funky D - nak buat mcm mana. kenyataan ok.

sharp shouter - comel kau kata. aku yang mangsa ni tak rasa comel pun.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...