Instagram : @peejburhan

sapa mau tolong?

ish malasnya nak update.
macam mana ini.
baru je lepas masukkan gambar.
then tulis title.
nak start tulis tetiba rasa macam. "arghhhhh malasnya"
so mmg x buat pun. heheh. buat entry ni instead.

terasa mau makan kfc. tp here the nearest would be in hartamas.
tak kossernya nak drive n pergi sana.
awat takda delivery eyh?
dapat ayam penyet pun best ni kan.
tapi again area sini takda. tsk.
wah makan aje kan.

ye itu la kisahnya.
tak makan apa lagi ni.
so bila perut tak isi minyak. macam mana enjin mau panas kan?
tp tgk kondisi perut aku ni. tak isi minyak 3 hari pun boleh survive kan.
help help help.
im hungryyyyyyyyyyy apa yg boleh delivery eyh?
selain mc d.
ok pizza pun boleh kan. lain????

15 Comments:

FARYN said... [Reply to Comments]

nandos...
dominos...
kenny rogers..
pizza hut...

pilih je mana 1 nak..

afiq said... [Reply to Comments]

dominos cheese tuh sedap wooo. ape lagi ek.

Nem0 o0h Nem0 said... [Reply to Comments]

dominos..kenny roger.nyumnyumm!!

Tata Azha said... [Reply to Comments]

nandos ada..

cik syazni said... [Reply to Comments]

masak megi kari + telur pon sdap gak..haha

*tetibe aku yg terliur*

Drama Mama said... [Reply to Comments]

nandos ada delivery! tapi i taktau nomor dia. hehehe. try google

http://twinkywinkystars.blogspot.com

uswah said... [Reply to Comments]

try order sinih:
http://www.roomservicedeliveries.com/shop/

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Kalau rumah peeja dekat dgn rumah aunty, aunty bungkus hantar kat peeja, malangnya rumah aunty jauh diTelok Panglima garang. So yang paling afdal call makanan segera.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Kalau rumah peeja dekat dgn rumah aunty, aunty bungkus hantar kat peeja, malangnya rumah aunty jauh diTelok Panglima garang. So yang paling afdal call makanan segera.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Kalau rumah peeja dekat dgn rumah aunty, aunty bungkus hantar kat peeja, malangnya rumah aunty jauh diTelok Panglima garang. So yang paling afdal call makanan segera.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Kalau rumah peeja dekat dgn rumah aunty, aunty bungkus hantar kat peeja, malangnya rumah aunty jauh diTelok Panglima garang. So yang paling afdal call makanan segera.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Kalau rumah peeja dekat dgn rumah aunty, aunty bungkus hantar kat peeja, malangnya rumah aunty jauh diTelok Panglima garang. So yang paling afdal call makanan segera.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Kalau rumah peeja dekat dgn rumah aunty, aunty bungkus hantar kat peeja, malangnya rumah aunty jauh diTelok Panglima garang. So yang paling afdal call makanan segera.

sweethOneY said... [Reply to Comments]

chilis. kenny rogers. apa benda tah lg, banyakkkk.. sbb aku kelaparan, lalu google restorant delivery. haha. tp cajnya mahai, rm 12

kePeej said... [Reply to Comments]

thank u alll. :D rupanya banyak boleh delivery kan. tp mostly kata tak lebih 5 km dpd kedai. aku rasa umah aku mcm lebih aje. tsk.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...