Instagram : @peejburhan

sanarypai

hahha, dah katanya pemalas kan.
so x pasal. entry pun semua ala2 basi baru nak update kan.
takpa janji update kan.
harap 2011 ni kembali rajin berblogging yek.

ok ni sambungan entry chicken pie mak jonet tu.
kan hari tu dia buat booth tu kan.
so 2nd day tu me n noy pergi la.
hahah. bising je semua sebab kita orang lambat.
biasalah. bangun pun dah kul berapa kan. ;p

so gi sana. adalah seronok. jonet pandai gila meniaga.
walaupun dia kata dia tak suka n tak reti kan.
tapi aku tgk marketing baikkk punya.

:: jonet layan customer ::

:: budak yang ni anak kawan mak jonet. tumpang booth. jual frozen satay. sedap ok. lalu kami terjebak beli. best sangat ::

:; perempuan yang kau letak la kat mana pun tetap boleh hidup janji ada BB n line. mmg x layan orang lain dah ::


:: me n me lovely jonet. <3  ::

ok sesiapa yang berminat boleh tgk contact kat bawah ni yea.
aku cadangkan baik call or sms la.
tak sure aunty rajin check email ke tak kan.
cakap la korang dpt contact number dpd pija yea. mesti seronok je aunty. haha.
pija ye. bukan peej. kan mak dia pelik2 lak. sapa la peej ni. ;p





dalam satu pack ni ada 10 ketul.
harga rm15.
sedap. beli satu. rasa. mesti lepas tu nak beli 5 packet terus buat simpan stock.

ok tu je info2 nya.
kalau mau pandai2 la contact yea.
bye-bye.

3 Comments:

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Auntie suka, memang sedap, dalam fridge ada 3 peket lagi..
Minum petang, masuk oven 10 mins jer..dah boleh makan..

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

agak2 selamat idup x pie ni spi ganu kalau pos?muehehehhe!eh tanya u lak apesal..baik2.i akan call aunty nanti insya allah... :)

M u s h y m u s h said... [Reply to Comments]

wei kat mana booth ni?
maha aritu ke? kat office aku laaaa...serdang...
'

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...