Instagram : @peejburhan

sampai dah tak tau nak buat apa.

sebenarnya tujuan asal ke sana sebab nak karaoke.
tapi relax2 dulu. around 9ish macam tu pergi la redbox.
adalah bengang sebab tetibe sebab christmas tu dia naikkan harga on the 25th n 26th.
melampau lak tu. dah jadi macam harga kau karaoke kat redbox plus.
time tu buffet ada lg la. tp lagi 1/2 hour nak abis.
then masa untuk karaoke tinggal 2 jam aje. boleh sampai pukul 12am aje.

so kita orang decide nak tunggu after midnight baru nak nyanyi.
dapat la kurang 10-15 ringgit sekepala.
so tu yang jalan2 sampai noy terbeli hair extension tu.
then tak tau nak lepak mana. maka ke PHOP.
best situ sebab dia takda kelam kabut nak tutup awal ke apa.
selagi ada orang. selagi tu dorang bukak aje.


:: tak ingat namanya. tapi sedap. ::


:: jonet pun order yang sama ::

:: peanut butter banana shake. suka laaa ::






merepek2 je gambar kan.
hello. 2 jam lepak kot.
apa aje yang boleh buat.
tu yang keluar teka teki la. main game bodoh2 la. haha.
nak dekat kul 12 tu gerak la ke red box.
pastu dia cakap harga still sama ok.
dah pukul 12 kot. dia kata. takla. harga kurang lepas pukul 1am.
aku tgk kat depan dia tulis 12am-4am. penipuuuuuuuuuuu.
aku cakap kat dia. dia kata sebab christmas. so mmg lain. cibai betul.
tp nak taknak ok je la kan. dah sengal menunggu.
mmg harga sama. tp time tu lama sikit la.
kalau td ada 2 jam aje. ni dpt la 4 jam kan.






nyanyi sampai lebam.
ala tak lebam pun.
yang lebam jonet n nonoy. beriya dorang.
malam tu mereka gila rock. semua lagu nak rock2.
lagu awie berderet2. gila.
aku tukang sibuk2 aje.

tu pun belum pukul 4 dorang dah tutup.
lagi 10 minit. boleh 2 lagu lagi tu.
tapi apa2 aje la yea
dah nyanyi 4 jam lagi mau banyak cerita kan. ;p

nota buntuit : kenapa suara aku tak sedap macam beyonce. baru la hari2 aku pergi karaoke. eh silap2 dah artis kan. hahahaha.

10 Comments:

Sya said... [Reply to Comments]

peeja..aku tgk gamba PHOP yg ke 7 tu kan...cantik!! muka ko mmg dah 90% sama ngan dia fadhila tu..cuma saiz je lain...

lily lotus said... [Reply to Comments]

nyanyilah selalu2. kompem suara boleh beat beyonce :D

Kaseh said... [Reply to Comments]

aku mcm nak terjah je PHOP tuh.. cam lazat jek dan menghilangkan diet..hahaa..

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

sy xpernah pg karaoke sbb xminatlah peej....ari tu nk cube PHOP tp suami sy takut, takut xhalal sbb xnmpak melayu..entah hape2 je kan..tetiba jd alim plak dia...heeeeeee

Drama Mama said... [Reply to Comments]

uwaaaaaaaaaaaa...lapaq pancake!!!!!!


http://twinkywinkystars.blogspot.com

A.I said... [Reply to Comments]

tertelan2 air liur aku tgk makanan kowang tu!!

Lady SharpShouter said... [Reply to Comments]

woit, buat aku lapaqqqq la pulop.aku teringin nak gi PHOP ni, tp tak pegi2 lagi.price ok tak?

weh, kl suara ko sedap mcm beyonce, hari2 aku gi minta otograp ko kat karaoke ko pegi tuh,haha

sweethOneY said... [Reply to Comments]

aku pun suka pegi PHOP tu. sodappppp.

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

i pernah 8 jam!agak2 kuar tu leh p kaunter mintak payment x mcm artis?haha!

peej said... [Reply to Comments]

sya - gilo. statement tetiba aje.

lily lotus - mmg x la kan.

kaseh - sila terjah. mmg best.

hanim - haha ye ke. apa la nasib kan. aku pun kadang2 budget alim gak.

drama - sedapppp. pancake mc d breakfast pun best kan. uh mengidam.

a.i - ni aku tgk blk pun rasa tertelan air liur jugak.

sharpshouter - aku rasa quite pricey la. range rm18-rm40. tgk apa kau order la.

honey - sodap kan.

buyui - gila lapan jam. berapa orang tu? kita orang pernah 6 jam. tp 4 orang aje. mmg penat la. jonet sampai letak mic atas badan n nyanyi. melampau.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...