Instagram : @peejburhan

penyet. penyet. penyet.

saja nak share sini pic kawan aku amik.
dia datang rumah.
elok lulu n kaseh ngadap dia.
so dia snap2 n upload kat fb.
so share sini.
geram tgk mereka.



lulu kucing paling baik.
bvua thal sendiri aje. suara pun jarang dengar.
kecuali if nak tido. tinggalkan dia kat luar. dia ngan suara kecik dia panggil.
nak join tido.
lain mmg takda masalah la.
debot kesayangan.

ni pulak pic kaseh.
omg. nakal betul la dia ni.
dah la badan keras n deboob jugak.
dia sekor pun boleh menggila main.
tapi lulu xmo layan dia la. dia selalu main ngan mak dia la.
lulu ngan arwah puteh best friend.
kalau dia baik ngan kaseh kan best.
boleh dak bg teladan baik kat kaseh ni.
ni tak. perangai sakai macam mak dia si yoki tu.


:: tgk la tu. takleh dok diam ::



tgk la muka tu.
pastu buat aksi2 comel n geram.
macam mana nak marah kan.

ok tu aje.
saje je nak share pic kat sini :)


10 Comments:

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

aah muka alolololo..ngadenya.....eh lempang kang...!eh x bleh x baik...nk lempang tu maksud eeeee gerammmmmmmmmmmmmmmmmm....gerammmmmmmmmmmmmm...!

talkwithmykeyboard said... [Reply to Comments]

ohhhhhh~
sgt comel...
mcm nk tiom2 jer...geram btul..
mcm nk geletek2 prut lulu n kaseh..(:

sllu la update blog sis..
mcm ni bru bestt... hihi..

yellowie roses said... [Reply to Comments]

gerammmmnyeeeeeeee tengok dorang....

Sya said... [Reply to Comments]

aku ingat ko nak citer pasal ayam penyet lagi..heheh

Shahrizat said... [Reply to Comments]

kegeraman maksimum yee..kucen-kucen ni belajar dari noy ke buat muka cute cenggitu...hahaha
ehh tolong share jenama cat food apa yang korang bagi sampai begitu berkhasiat kucen-kucen korang yee. mau tau gaks.
macam ada tulis dalam previous post tapi malas lee nak carik..
terima kasih.

cik1356 said... [Reply to Comments]

alololooooo! si lulu ni kalo dapat memang konfem aku baring atas dia.hahahhaa! tu yg kembang kat leher tu bulu semata or memang dabel chin si gebu ni?
kaseh muka inesen ok... smiling cat gitu. issshhhhh geraaammmm!

mieoney said... [Reply to Comments]

geram tul ngan kaseh rasa nak penyet2 kan jugak..haha

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

kaseh is soooo chantek!!!!

aNnAsUe'G said... [Reply to Comments]

ololololo comelnya diorg ni!!!
kaseh tu dah mcm kucing eskimo dah. bulu kembang2! geram!

SURIA AMANDA said... [Reply to Comments]

comelllllll...sama mcm kechik kat rumah mak i..kalau hp bunyi jer dia sibuk pi cari org bg tau hp bunyi..mengiau2 dia

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...