Instagram : @peejburhan

Maybankard 2 Cards

[sticky post - scroll down for new entry]

Mesti ramai antara korang yang ada credit card kan.
Some of u even have quite a few from various banks.
Ye la. Zaman sekarang senang pakai card je. Bahaya bawak cash banyak2 ni.
Tapi if banyak sangat pun susah jugak. Sampai tak cukup slot card dalam purse tu kan.
Tu belum bila tiba time bayar mesti pening sebab nak ke sana sini.
Annual fees lagi la, berderet2 nak kena bayar.
Kadang2 kau tak guna card tu pun, tapi annual fees tetap kena bayar.

Tapi semua masalah tu boleh di selesaikan dengan Maybankard 2 Cards.
Where 2 is all u need.



Maybankard Amex dan Master Cards.
Dengan Maybankard 2 Cards ni, ada banyak benefit to enjoy.




Check it out.
U will get 5x points untuk setiap RM1 yang korang spend dengan Maybankard 2 American Express Card.
Dan juga 1x point untuk setiap RM1 yang korang spend dengan Maybankard 2 Master Cards.

Even a 5% cash back on all retails transactions on weekend with the Maybankard 2 American Express Card.



Maybankard 2 Cards ni menawarkan Interest Rate paling rendah dengan hanya 8.8% per annum.
Dan yang paling best, the Annual Fee for Maybankard 2 Cards ni is FREE FOR LIFE!
Kira takda la masalah macam korang tak guna card, tapi still kena bayar annual fees.
Sebab yang ni memang FREE untuk seumur hidup. :)

Nice eyh?
Paling best, berdasarkan their initial estimates, mereka percaya yang Maybankard 2 Cards ni boleh membantu pelanggan save up to RM2,300 setahun.
How?
Check this chart below.
Click picture for larger view.


Bezakan semua tu.
Jauh kan.
And korang even boleh transfer whatever balance on your cards from other banks to Maybankard 2 American Express Card.
and Mastercards on a 0% Balance Transfer Interest Rate. Niceeeee.

Kalau anda dah dapatkan kad yang penuh manfaat ni, jangan lupa untuk belanja sebanyak yang boleh via Maybankard 2 American Express Card kad ni dan anda mungkin akan berpeluang untuk mendapat sebiji Samsung Galaxy Tab 16GB.


Ye ke, koramg mungkin Tanya! Ye lah tu! Belanja minima RM 15 ribu dan 300 pemenang yang bertuah akan mendapat satu – jangan nak gaduh2 sesame sendiri :D

Alang2 nak apply tu. Why not take up the Maybankard 2 Cards Challenge as well.
Register online n ajak sekali kawan2 lain register jugak as lagi ramai korang ajak, lagi banyak point korang dapat. :D
check out their Facebook page. CLICK HERE.





Top weekely recruiter - iPod Shuffle
Top monthly recruiter - iPad

Hadiah2 adalah super best.
Voucher barang-barang Apple (dari kedai Machines) sebanyak RM 10,000 untuk dimenangi dalam contest ini. Jadi cepatlah ajak kawan-kawan untuk mendapatkan kad mereka dan menyertai contest-contest yang lumayan ini

So apa tunggu lagi.
Apply la satu untuk diri sendiri kan.
So go get one for yourself today HERE.

7 Comments:

Zarina Daud said... [Reply to Comments]

mcm mana nk apply kad ni

chics said... [Reply to Comments]

OMG tempted gila tapi ketakutan!

lily lotus said... [Reply to Comments]

kaching!

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Ala peeja dah banyak sangat credit card aunty, kang makin menggunung hutang aunty fengsan aunty.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Ala peeja dah banyak sangat credit card aunty, kang makin menggunung hutang aunty fengsan aunty.

sweethOneY said... [Reply to Comments]

peej~ btw.. nama aku kat twitter izzatulazma. in case masih tidak ingat :)sebab rasanya selalu tegur.

hehe. gigih aku nak mengingatkan ko ni. tapi kalau masih tak, takpee.. lepas ni akan selalu lebih2 lagi tegurrr banyak2 :P

kePeej said... [Reply to Comments]

zarina - click kat link kat entry tu. ada tu :)

chics - aku pun sekarang hidup dlm ketakutan. haha

lily - kaching sebab keluar ke?

sh rosidah - scary kan. tp takpa la. kita berbelanja berpada2. untuk yang perlu kan.

honey - sekarang sudah tahuuuuuuuuu. ;p

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...