Instagram : @peejburhan

masalah bau busuk?

[sticky mode for 24 hours - scroll down for new entry]


ok nak cerita pasal biozone lagi.
siapa yang ala2 blur2 aje tak tau biozone tu apa.
boleh baca kat my previous entries.


ringkasan. BIOzone ni bukan macam penwangi2 biasa yang korang selalu beli tu.
dia takda bau. tapi dia bertindak untuk menyegarkan kereta korang.
sebab dia tukarkan O2 (oksigen) ke O3 (ozon) then jadi oksigen balik untuk kasi buang2 bau x enak tu la.


kadang2 kita sendiri tak sedar kereta kita ni ada bau ke tak kan.
tapi bila orang tumpang naik. pitam.
so kalau pakai BIOzone ni Insyallah bau tu hilang.

ok aku tak pernah la try kat kereta yang bau horror ke apa kan.
tapi. so far kadang2 if kereta ada bau makanan ke. bau busuk tah daripada mana tah.
start enjin. cucuk BIOzone ni. terus hilang. segar aje.
even few friends if naik kereta pun kata kereta wangi aje.
ok jangan confuse. BIOzone ni tak keluarkan bau. dia naturalkan bau.
contoh. katala kereta kau ada pewangi. tapi if campur bau busuk mesti tengik kan.
tapi bila ada BIOzone dia singkirkan la bau2 busuk dan bakteria tu.

macam noy. dia memang tak bagi sesiapa smoke dalam kereta dia.
tapi sejak ada BIOzonedah x kisah n takda masalah lagi.
macam hari tu mama naik kereta. dia kata, "wangi kereta noy. macam kereta baru. ye la tak merokok kan dalam kereta"
see. orang tak perasan pun. padahalll. dah selamat berasap2 dalam tu kan.
oh apanya baru. dah nak setahun dah kereta tu kan.

tak semestinya untuk perokok je ke.
orang yang tak merokok or kereta ok pun nak pakai benda ni.
aku pelik jugak. kenapa kan.
dia kata nak sebab nak udara segar. n sayang kereta kan.
takkan dah busuk tak dapat di tolong baru nak bertindak kan.



cara pakai pun senang aje.

Masukkan BIOzone Car Sterilizer ke dalam soket pemetik api rokok. Unit akan dihidupkan (dengan bulb yang menyala).


Pasangkan penghawa dingin untuk penyegaran udara yang berkesan.

Pakai dalam masa 5 minit,bau busuk semua akan di serap dan akan menghasilkan oksigen dan bau yg segar.

Harga : RM 175.00 (semenanjung) - RM176.00 (sabah & sarawak)


Jaminan : 6 bulan tapi boleh pakai up to 2 years.

so if korang berminat. korang boleh email kat.

faranadira@gmail.com

or sms kat no ni 013-6870287 / 019-2066369

pastu if dah beli. nanti bg tau la kat sini.
berkesan tak. ye la tiap orang lain2 experience dia kan. :)
ok tu je. ta-ta.




2 Comments:

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Mama cadangkan semua taxi pakai benda nih, sebab nya..boleh hilangkan bau ketiak tengit passenger atau bau ketiak driver tuh sendiri..
Pening ohhh...mama pernah experience
Boleh matikkk ngan bau tuh..

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Ya Allah peeja sakit perut aunty baca komen mama peeja ni, adoi kak Nani memang betul lah cakap kak Nani ni. Saya setuju sesangat.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...