Instagram : @peejburhan

makan x lalu. ye la tu.

pun entry lama.
minggu lepas kot. lupa la.

:: mahkamah jalan duta ::

day 2. ice, huda, farah n noy.
day 1 chics datang. tapi lepas tu dia demam. kesian.
so day 2 x dpt dtg. tu pun around 12pm dia kata nak join tp trial dah abis pun.
lupa lak nak snap masa day 1 tu.

nway. malam tu noy ajak gi midvalley. ok ajo.
dia tukar duit kat money changer tu.
lepas tu makan. x tau nak kemana.
so ke delicious.
aku x suka sgt. sbb the last time pergi rasa mcm biasa aje.
tapi korang kata try pasta kan. pasta sedap.
so amikkkk. semua order pasta. heheh.

:: edan's - spaghetti meatballs ::

:: noy's. apa tah nama dia. ada cili padi bagai. aku rasa. ntah mcm pelik. rasa indo mi pun ada. heheh ::

:: carbonara ::

paling sedap edan punya.
rasa nak curik aje. haha. tp tak dapat la kan.
aku n noy makan 5-6 suap je kot.
pastu tak abis. entah tak lalu la pulak.
so kasi pack. bawak balik. mama n papa boleh makan :)




:: peanut butter n banana ::

sedappp. tapi sedap lagi PHOP punya kot.
tapi kan lepas tu aku rasa nak terberik.
noy kata sbb banana. so bg lawas. damn.
dah la midvalley ni kau tau la.
pukul 10pm je dah tutup toilet semua.
nasib dapat dikawal tau. haha.

:: pavlova ..nyammmm ::

oh suka.
tah bila nak merasa yang alexis punya pulak kan.
katanya sana punya lagi sedap.
takpa. ada rezeki n masa mengizinkan kita try yek.



kesimpulan.
apa lagi yang best a kat delicious?
menu dia panjanggggggggggnya list.
jadi juling2 tak tau nak pilih mana satu.



13 Comments:

Moi Suwit a.k.a Mrs Xylan said... [Reply to Comments]

hi peej.. lama tak komen kat blog u :D sape plak yg g court?

afiq said... [Reply to Comments]

turkey sandwich ape jadah die sedap ar. and red velvet cake die wohh.... woh woh. ermm kt tekak aku pasta delicious sedap ar. boleh la.

chics said... [Reply to Comments]

Fav aku bila pegi sini adalah duck confit spaghetttini, air adalah death by ice chocolate.

Setap gilo.

Shahrizat said... [Reply to Comments]

adehhh saya delicious pun tak tau kat mana..adeh sedih laa kan..hahaha

didie said... [Reply to Comments]

kalau suke lamb, boleh try masala lamb shank, terbaikk! frosties lychee lime pun menarik.

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

eh2 edan!apesal sekang ni mcm exclusive je wajah si edan ni nk kuar ha?hahahaha!

lily lotus said... [Reply to Comments]

dah kata delicious, haruslah menu list dia panjang berjela :D

a'da syuhaida said... [Reply to Comments]

last week baru makan dekat delicious..tapi yg bangsar village punye.. suke carbonara dia !!!! banyak gile !! cheese burger dia pon boleh tahan jugak taw. =)) hmm..ni yg buat i rse lapar nih

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Lama tak tengok muka edan kat sini, tapi tak pe janji kamu semua happy. Pergi mahkamah ye peeja, aunty dah tau fasal kes dgn lagi satu blogger tu, apa pun tabah kan hati, aunty doa kan peeja berjaya dlm case tu nanti insyaallah.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Lama tak tengok muka edan kat sini, tapi tak pe janji kamu semua happy. Pergi mahkamah ye peeja, aunty dah tau fasal kes dgn lagi satu blogger tu, apa pun tabah kan hati, aunty doa kan peeja berjaya dlm case tu nanti insyaallah.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Lama tak tengok muka edan kat sini, tapi tak pe janji kamu semua happy. Pergi mahkamah ye peeja, aunty dah tau fasal kes dgn lagi satu blogger tu, apa pun tabah kan hati, aunty doa kan peeja berjaya dlm case tu nanti insyaallah.

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hr tu pegi kwn aku rekemen carbonara tp aku rasa muakkk. cheese terlampau. kt murni punya lagi sedappp aku rs. murah pun murah. naghahaha :p

Aracy Flavia said... [Reply to Comments]

Kat delicious french soup dia sedap. :) Owh yes darling! MESTI try Alexis punya pavlova. Heaven.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...