Instagram : @peejburhan

leisure time

lepas jonet pack2 nak gerak balik setelah seharian meniaga.
kita orang pun gerak ke klcc serbu carik makan.
kelaparan. sebab seharian tak makan.
itu pun kerja kita orang perabihkan tester kat booth jonet.
semua kita orang sapu. chicken pie, satay2. pau goreng la. hoh sedap.

tapi masih lapar so makan kat nandos berpusing.
sebab apa nandos berpusing.
sebab sumpah camera gila ni kerja nak pusing2 kan pic aje.

:: maka makanlah nandos berpusing ini. sedap. sukaaa ::




then jalan2 carik barang noy.
apa yea. dia beli. make up rasanya.
n tah apa2 lagi la. perempuan itu mmg gila kalau sampai shopping complex.
then ke starbucks pulak.
sebab dah dapat satu organizer. dia amik lg card nak lg satu.
tah apa faedah. dah la kedekuts bukan nak bg aku seketul.
sebab tahun ni punya lawa compare ngan last year punya.

tapi kan. mcm tahun lepas. noy gigih kumpul nak organizer starbucks tu kan.
mmg dapat. tapi sepatah haram dia tak tulis dlm tu kecuali details dia kot kat 1st page tu.
jadi aku mcm tak paham sangat motif dia.
mmg manusia pelik.



ye air nak abis baru sibuk nak snap pic.
kata dah tak blogger tegar kan.
oh sebab minum time ni la makan hasilnya jadi macam ni. giddy lebih.
aku mcm ada sedikit scary la nak minum2 coffee sekarang.
aku mcm takleh la. side effect teruk sangat ok.
terlebih ceria. so tadi keluar pun aku order iced chocolate.
tapi tak kena tekak la. zaman muda2 suka la coklat2 ni kan.
dah tua2 kena coffee la. heheh.

ok itu aje.
moga akan lebih gigih lalu update lagi entry nanti2. ngeh. :)




5 Comments:

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

ai pon ada tebiat mcm noy la...suka kumpul2 note book ke, diary organizer tp x tulis ape pon...suke je nk kumpul pastu kedekuit nk bg org lain..hehehehe...ok azam br x mau jd pelik lg :)

Sya said... [Reply to Comments]

peeja..kt nandos tu ko mkn set apa? yg selain ayam n nasi tu nampak mcm sengkuang cina..adakah??

weh xsilap mengikut perkiraan aku..aku sebaya je ngan ko..mana ada tua weh...muda remaja tau..! ekekek!

afiq said... [Reply to Comments]

nok cantik rambut panjang.

afiq said... [Reply to Comments]

ehhhh nok pulak.. ahahahahaaaaa NOY. SORRYY

peej said... [Reply to Comments]

buyui - haha. motip nak organizer kan tapi x guna.

sya - sengkuang cina? haha x la. tu potato salad. ada dlm side line dia.

afiq - haha. kalau kau x betulkan aku pun x perasan ok.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...