Instagram : @peejburhan

layan mak siapa tu?

ni pun tah bila.
haiyoh aku ni paling la tak tegar.
usually dah ala2 2 weeks basi cerita baru la reti nak update bagai.
not good.

anyway, mula2 mama ajak keluar nak pergi kedai cornice.
itu je plan awal ye.
so dah sampai kedai yang di tuju. ingat boleh balik.
then tetibe dia kata nak tgk kedai apa tah. takmo layan. haha.
so bawak dia ke kedai batik. masa otw nak ke setapak nampak ada kedai kat sri rampai.
then ke sana. mama tak berkenan pulak. haiyoh gila cerewet mak aku ni.

then dia kata lapar pulak.
mmg dia lapar la. sebab dia tak makan apa dpd pagi.
time tu dah almost 4 kot.
so singgah ke papparich.
sebab dah berhari2 dia cakap dia teringin cendol.
siap buat2 gaya keluar lidah jilat2 bibir, "nak cendol. slurpppp..slurrppp"
hahhaa. sian. so bawak situ je senang.

sekali sampai sana over ok.
ingat cendol biasa aje.
tapi ni siap order mcm ni.

:: cendol siap ada egg puding bagai. over tau ::

:: aku pun over. order ini. hahaha. tapi sukaaaaa laaaaa. syedappp ::

:: ceria ada orang bawak dia jalan2. mak sapa la niii?? ::

:: budak jahat. tau kenapa dia buat muka macam tu ??? ::

:: batuk n demam tp order ice. pastu dia letak penuh2 ice kat situ. pastu tumpah2. mesti orang ingat aku budak gemuk yg makan comot2 meja. wah budak kaaaa?? eleh bg chance la sesekali nak feeling kan ;p ::

:: one of the best mihun kari la aku rasa. hari tu makan kat oldtown punya. tp rasa mcm x se-best dulu la. mcm ada manis2 not loike ::


paling comot.
muka dah besar periuk balik. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
xpe. sekarang dah ada partner pergi gym.
akan cuba pergi everyday or selang sehari.
matiklah 'akan cuba' kan ayat.
mmg pemalas. haha

rambut pun macam harem pemalas pakai conditioner.
mcm akar kayu ok.
eh shampoo sekarang dorg dah tukar bahan2 ke apa.
dulu shampoo selang sehari ok je rambut.
sekarang kena everyday la.
kalau x rambut punya berminyakkkk. kau boleh goreng telur ok.
tak sukaaaaaaaaaa.

:: noy's. sibuk nak snap2 jugak ::

pastu nak vain jugak.
sibuk aje kan.
buat la blog sendiri kannnnnn.
tapi takpa la kan.
asyik tgk muka periuk aku ni, nyampah jugak kan.

ok itu aje. bye-bye byatches.



5 Comments:

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

sttment pasal shampoo tu betol, kena hari2 shampoo..kalau x minyak!

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

mana aada muka besar peiruk cntik jer sy tgk bakal perantin nie...:)

berseri lah muka untie peej...tgh hepy lah tu kan...

sy pun suka old town punya mee kari tp sy rasa mcm msih sedap jer mee kari dia...

ceritacherita said... [Reply to Comments]

eh pasal syampoo tu betul la, dulu selang sehari ok, skrg kena hari2, berminyak gila. aku ingat kut rambut aku yg dah bertukar menjadi berminyak.

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Siapa snap gambar mama uh?? Owhhhh...nampak jelas dagu mama, dagu mama...kau ada?? (Peeja dan Noy)
eh eh eh

Misz Yuyu said... [Reply to Comments]

ish mcm besh jer yg ade lime ade laici tuuu apakah ehhh

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...