Instagram : @peejburhan

Ku susun sepuluh jari.

Salam semua,

Pija nak mintak maaf sebab lately ni pija sibuk sangat.
Nak update selalu pun x dapat.
Kalau ada masa terluang mesti adik pija, noy guna pc.
Sebab banyak nak google.
Kadang2 rasa nak cekik dia.
Eh tak boleh, tak baik cekik adik sendiri kan kawan2. :)
Lagi pun itu pc dia. X malu nak cekik tuan pc pulak.
Maaf terkasar bahasa.

Ok la. Itu sahaja.
Kalau ada masa pija akan gigih update lagi ye.
Pija undur diri dulu ye rakan2.
Ku hulur sepuluh jari memohon maaf ye.

Huarghhhhhhhhhhh. Pitam x?
Mentang2 pic pakai tudung tetibe ayu abis kan.
Dah lama x gedik mcm ni. Dulu pernah sekali. Semua rasa nak lempang kan.
Aku pun type ni geli2 buntuit ok. Hahah.
Tapi if aku betul2 mcm tun mesti sejuk perut mak mengandung kan.
Dotdot pun silap2 esok jugak ajak kawin. Kehhhhhhh.

If mcm tu la. Boleh tukar nama peej embun. Hahaha.
Sbb td tweet pic ni, annasuejie (sorry x reti link pakai bb. Tgk link kat sidebar kiri) kata rupa aku sesuci embun pagi.
Wahahahah. Pitam kan. Nasib kesihatan aku elok.
Kalau tak time baca tu boleh tercirs birs mak enche.

Ok tu je.
Ada masa update lagi ye. :)

Sent via BlackBerry from Maxis

13 Comments:

Bulan Bintang said... [Reply to Comments]

hahaha 1st perenggan aku cam pelik. awat skema je ayat ni.. cam muslimah je.. tau la pakai tudung terus ayu2x sekali part bawah bawah haaaaaa ni baru peej.. ok peej embunnn :D

Bulan Bintang said... [Reply to Comments]

hahaha 1st perenggan aku cam pelik. awat skema je ayat ni.. cam muslimah je.. tau la pakai tudung terus ayu2x sekali part bawah bawah haaaaaa ni baru peej.. ok peej embunnn :D

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

aku baca ayat ayu ko tu pon rasa macam slow motion je...tetb jena ayukan diri sendiri..

tlg jgn buat lg peeja...penat den nk ayu2..haha!

Misz Yuyu said... [Reply to Comments]

tak tahannn nk gelakk okey kak peej embunnnnn.. =) geli2 buntuit tu sambil tersipu2 jari menaip..hahahha gerenti gelak smpai besok taw sape bacer nih =)

A.I said... [Reply to Comments]

kecut jubur aku! kahhhhhh.. -tp td mak ingat kau betol2 la nk bertaubat jadik ayu. kahhhhhhhhhhhh

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ahahaa nama peej embun tu sgt sesuai!! :PP

kePeej said... [Reply to Comments]

ngeh ngeh. seswai ok *sambil betulkan tudung*

Dari sudut Hati kecilku said... [Reply to Comments]

hahaha..perenggan awal tu cam pelik je bahasa. sopan gila....hahaha

Dari sudut Hati kecilku said... [Reply to Comments]

hahaha..perenggan awal tu cam pelik je bahasa. sopan gila....hahaha

Hazey said... [Reply to Comments]

Ehammm praktis ke? Mana tahu lepas sapat 'title' kene menjadi muslimah sejati.. apa pun ko memang kelazzz!

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

mmg sgt ayu peej pakai tudung camtu..

Shahrizat said... [Reply to Comments]

owh... insaf mak jap weh..adehhh

aNnAsUe'G said... [Reply to Comments]

haaaa kan dah lekat nama cik embun! hikhik. sejuk perot aku melihatnya. ;D

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...