Instagram : @peejburhan

hantam sajalah. hantam sajalah.

kalau terel tajuk entry ni dialog cerita apa.
n time bila? hehehehe.
kalau x tau. pergi bunuh diri plisss.
eh jangan bunuh diri bebetul. kan aku lak yang berdosa.

ni pic dah basi.
malas gila nak update.
sebab korang tak buhsan ke aku asyik tepek pic makanan ye eyh?
aku sendiri bosan.
tapi memandangkan aku pemalas nak update.
alang2 dah lama ada dlm draft ni.
kita kasi post aje la yea.

ni time makan kat oldtown white coffee, taman permata.
awal tahun hari tu.





ok tu je.
motip update?
eh suka la.
ni maknanya entry. hantam sajalahhhh.

8 Comments:

Misz Yuyu said... [Reply to Comments]

memang sy suke ler malah tunggu2 entry makan2 kak pija berbanding entry mlm jumaat tu taw =)))))

Kaseh said... [Reply to Comments]

wakakaka....entry gak ni...

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

sy suka je n3 makan2...boleh telan air liur..heeeee

Lady SharpShouter said... [Reply to Comments]

senang benar ko wat entry ye.salute betul.haha

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

eh aunty makan ape tu haaa...mcm menareksss je?

an15 said... [Reply to Comments]

i sgt suka itu garlic bread, kat sini asik beli yg frozen ye je

sweethOneY said... [Reply to Comments]

srious entry rasa kena tipu. hahahah. kesabaran je laaaaaaaaa

err.. sumpah aku tataw tu dialog dr mna. cite p ramlee kah?

Sya said... [Reply to Comments]

Alaa peej niiiiiiiii....roti itam tu feveret aku...itam2 ni mmg aku suka...wakakaka!! Tersedak laki aku..

Laki aku discharge je aku nak gi bli la roti tu..ishh da terliur2 ni...

waaaaaa...!!!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...