Instagram : @peejburhan

expose mistik : lompat-lompat n jilat darah

salam peej..

ni ckit cita aku nk kongsi dengan semua..

pocong n kena 'tindih'
cita ni jadi kt aku masa aku blajar kt unitar, sungkai , perak dulu..
dulu kt sana, bdak2 unitar kena kongsi bilik dgn bdak2 matrik..

4 bdak matrik & 4 budak unitar. 
depa ckp kt blok pompuan ada pocong kt tingkat 2. 
mmg tempat famous dia la. 
aku n kawan2 dok tgkat 3, suma ada 4 tngkat. 
so, ada 1 masa 2, budak2 matrik cuti sem. 

lecture suruh kami kongsi bilik dgn kawan unitar yg lain. 
cuma tingkat 1 & 2 ja yg bleh guna. 
kebetulan aku kena dok kt tingkat 2. 
malam 2 kami tdoq lambat sbb nak study la konon..
tiba2 kwn aku dr perlis ni nampak kepala perempuan kat meja study tepi tingkap. 
kami semua terus tutup lampu n tidor. 
mlm tu jugak 1st time aku kena 'tindih'..benda 2 siap ckp dgn aku lg..


benda : hang kenai aku x? (aku ni org penang heran gak benda 2 loghat utara..btoi ni)
aku : aku x kenai
benda : betoi hang x kenai? (lagi kuat dia tindih)
aku : betoi!!
benda : aku malaikat..terus dia menjerit kuat2


lepas 2 terus aku dpt lepas dr dia. 

start dr aritu aku kerap kena tindih.
tapi aku boleh tau kalau aku nak kena tindih, 
aku boleh dengar suara benda2 2 menjerit kat telinga aku.
malam esok, aku tidor kat lantai dgn kezen aku. 

kami belajar sama. 
pastu siap boleh dengar pocong dok lompat2 kat luar. 
bayangkan kalau pocong 2 tiba2 tersengih dpn pintu..ish..xtau la.

pontianak jilat darah


abih cita 2. ni cita sepupu aku yg lain kat asrama dia. 
mlm 2 dia nak pi toilet. 
sapa pun xmau teman dia. 
dah x tahan sgt, dia pi sorg. 
lepas kencing dia nampak ada pontianak dok jilat darah kat pad. 
kan dlm toilet ada sanitary bin. 
benda 2 dok bertenggek atas 2 ar sambil jilat darah. 
esok 2 dia demam sampai masuk spital.

anak bleh scan


cita kat atas 2 semua jd 7/8 tahun dulu. 
la ni aku dah kawen n ada anak 2 org. 
anak ke2 aku ni (3thn, boy) boleh 'scan'. 
selalu gak dia nampak benda2 ni. 
paling kerap dia nampak dlm bilik abg aku. 
kalau dia nampak dia akan bagi tau kami benda 2 ada kat mana n mcm mana. bayang kan time nak tidor, anak aku bagitau "mama..ada benda 2 atas almari". almari 2 ujung katil aku. time 2 hasben aku keja mlm lak. 
so, mlm 2 tidor bukak lmpu la jwbnya.
ada gak kami pi jumpa org bijak pandai ni..
mula2 tu ok la..tp lama2 anak aku nampak balik. 
bukan kat rumah ja, kalau kuar jln2 pun, kalu dia nmpak dia akn bagitau. 
kat rumah sapa2 yg ada pun nanti dia bagitau.

cukup kot takat ni. ada banyak lagi. aku xreti nak cita sebenarnya. nanti aku share len kali k..

tq peej..



-siti ishak-
..................................................................


wsalam siti,


macam2 kan. gila kejam yang tindih tu.
betul ke malaikat eyh?
tak kan malaikat kacau2 kan?
Wallahualam.


rasanya pasal jilat2 pad tu mesti setiap asrama ada kan.
macam aku dulu orang cerita turun tumurun la.
takda la pernah jadi kat orang terdekat ke apa kan.


pasal boleh scan tu kan. masing2 punya kelebihan kan.
ada cousin aku sorang macam tu.
tapi aku cukup pantang tetibe dia baik hati nak bg tau aku, "baik2 pergi dapur tu. tadi orang nampak ada kat penjuru tu"
wth. terima kasihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
xnak tau plisssssss.
tsk.


oh kalau korang rasa nak share cerita expose mistik korang.
boleh email to me
tak kira la ada blog ke takda. ok aje.


email : nurhafiza.burhanuddin@gmail.com
title : expose mistik


ok selamat bermalam jumaat.
eh jap. orang dah kawin if malam jumaat je hati banyak senang kan.
orang belum kawin kalau malam jumaat suspence je kan. keji.
bila aku lak nak sengih2 bila malam jumaat ni? ooppss.
hahahaha.
ok bye.

4 Comments:

Ita Shadila said... [Reply to Comments]

Nephew aku pun leh scan.. Nanti aku emel ko citer dia.. Tp x scary ngat la sbb dia yg nampak, kitorang x nampak apa2.. Tp org2 yg x nampak tu yg takut beriya

sweethOneY said... [Reply to Comments]

setujuuu sangat psl boleh scan tu.. kalau dh nmpk diam2 boleh?

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

tmpat sungkai tu sy tau sbb sy matrix kat sana dulu tp skjp je lah..nasib baik masa tu xpernah jumpe apa2

anak dia ada kelebihan nmpak bnda tu lah..takutnya...kelebihan dia kan

kePeej said... [Reply to Comments]

ita n honey - tu la kan. scan sorang2 plisss.

hanim - jangan mintak weyhhhhhhh.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...