Instagram : @peejburhan

Dia dah maiii dah.

Kenapa x gigih macam last week?
Last week sehari tah bape kali nak update kan.
Tetiba ni ala2 sepi aje.

Sape yg follow twitter aku tau la.
Sebab setelah 2 tahun meninggalkan psp.
Tetibe 2-3 minggu ni aku macam tetibe nak main balik.
Start main game2 lama.
Dah ala2 bosan. Last week aku download game baru. Miahahahahah.

seperti biasa. Aku kalau dah jumpa game.
Benda2 lain ala2 terabai je kan.
Aku download few games. Tp ada yg xleh main la. Sangkut la.
Lembab sangat aku xleh sabar la.

Satu yg buat aku addicted nak mampuih.
Worms open warfare 2.
Omg. Suka sangat cecacing ini.
Dulu game fav masa zaman ps2.
X sangka ada kt psp.
So sekrang adalah addict.

Tp kan. Kat ps2 if easy senang.
Kat psp. Easy pun susah nak mampos.
Dlm 10 kali serang. 9 kali mesti tepat je serangan dorg. Thiiiipuuuuu.
Tu yg bebel2 sorang2 main game ni.
Selagi x menang x puas hati ok.
Haha bengong.

Ok nak sambung main game cecacing.
Ta-ta.
Sent via BlackBerry from Maxis

6 Comments:

lily lotus said... [Reply to Comments]

addicted balik sudah. jgnlah lupakan blog..hehehe

nana S said... [Reply to Comments]

i skew giler men game cacing tue. bunyi dia pown klakar. slalu men kat hp. psp pun ada. :)

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

main cecacing ni agak2 nanti akan kena penyakit cacing x?hehehe!

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Ahhh...Peeja the benggong, masa kecik dulu2, memang x boleh kalah kalau main game..kalau peeja kalah dgn abg atau adik, peeja nangis..tak sporting lah...he he he

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Peeja janganlah main game sampai tak de entry blog ni, aunty nanti boringlah. Hahaha kak nani kesian peeja janganlah ejek dia. Bukan peeja je menangis, anak2 aunty pun macamtu kalau kalah nak nak sibungsu kememeh sikit.

peej said... [Reply to Comments]

lily lotus - kita cuba. kita cuba.

nana - kat hp pun ada? tak tau pun. comel kan bunyi2 dia.

buyui - gilo. xde kena mengena. kahh

mama - kerja asyik nak kondem gua je kan.

sh rosidah - rehat minda sekali. kadang2 dok depan pc ni termenung aje. sbb tak berinspirasi. so semoga cecacing ni bg inspirasi la kiranya. heheh.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...