Instagram : @peejburhan

apa ada dengan keyword.

dah lama x share keywords kan.
banyak keywords yang kelakar2.
tapi malas nak print screen.
ni ada yang aku sempat print.
satu few days back.
satu lagi dah lama. tp lupa.
pernah tweet aje.
so tadi check. baru teringat. so kasi tepek sekali.

:: click for larger view ::

paling la kelakar ok.
tgk la tu. orang search for peejburhan linda onn.
tebiat nak mampuih ke apa kan.
ok ni salah satu hari yang aku print screen tau.
dalam seminggu tu. almost everyday ada orang google tu.
kadang 2, 3. ni tgk la. sampai lima. gila ke apa.

i mean apa kena mengena aku ngan linda onn.
langsung takdak kot.
aku try gak search la. nak gak tgk apa yang sampai ke blog aku.
ada la sampai. tapi takda apa pun la.
mmg pelik. sampai sekarang aku clueless.
sapa antara korang yang google ni. mengaku cepat plisss.

yang bawah ni pulak baru2 ni.
ok takda apa la.
tapi aku rasa kelakar.
sebab time tu. macam hari orang tak cukup konsonan.
eh tu nama dia.
ala yang dulu yang "saya putar halim..saya putar halim tu"
ish. apa nama game tu eyh? itu pun aku lupa. otak dah tak macam dulu. pfffttt.
anyway. kan dorang boleh pilih2 huruf tu kan.
so tgk la bawak ni. tak cukup ok.


satu "petrona the road to rewards".
apa petrona? apa?
tiba2 giliran aku, " saya selesaikan halim. petronas the road to rewards?"
hahahhaa.
lagi satu.

orang google "hani zalikha"
keh keh keh. kelakar kan.
ok maybe korang tak rasa kelakar kot.
tapi mcm kelakar. in one day ada 2 orang yang tak cukup konsonan search.
eh ke orang yang sama?
kalau itu yang dia search. sampai bila takkan sampai belog hanis.

oih perut aku lapar.
mau makan. tp badan dah macam almari.
nak insap. tapi payah benar.
help. help. help. *nyawa2 ikan*

7 Comments:

A.I said... [Reply to Comments]

PB kan ader..mkn jelah ;P

ekeke, aku kan..suka betol tgk keyword. lawak giler2. penah dulu org tu search ayat panjang tau. cam nk bercerita je gayanya. tp dpt blog aku. dah tu byk la yg 18sx ni. tu pon perkataan lawak2 gak. giler la dowang ni. miahahaha

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

tu la pelik ape kah linda oon?lol...

yg ai lak limau cina..tetb ape kes?hahaha![nak kata aku cm limau ka?]

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Roda Impian ker?? Entah mama pun dah lupa..A'ah, arwah hani mohsin yg host kan..

lily lotus said... [Reply to Comments]

keywords mmg menceriakan hari!

Sya said... [Reply to Comments]

Haah aunty roda impian...tp time halim hoskan saya dah xminat tgk...

peej...gler konfius kalau peejburhan linda onn...tapi kalau peejburhan dhia dahila aku setuju...heheheh!!!

peej said... [Reply to Comments]

a.i - aku pun suka. smlm aku tgk ada keyword. minah rempit isap rokok. wtf. perlu google ke. aku rasa bersepah kot. hahha

buyui - haha. mmg pepelik. tetiba limau cina kan.

mama - ya betul. ciss. mama lg ingat dpd pija. xleh jadi.

lily - kan. seronok.

sya - shia dahila sape? jenuh google. gambar lembu ada la. tsk.

Sya said... [Reply to Comments]

hahaha...typo..! adeh...dhia fadhila..hikhik..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...