Instagram : @peejburhan

Whatt??!! macam mana boleh terlepas ni?

busy la weekend ni.
pastu demam pulak. so memang tak berinternet.
if ada pun through bb je la.

so ni baru dok depan pc.
sekali nampak pageview dah lebih dpd 2 Million. :|



ala nak print screen 2M. 
bukan terlajak sikit2 ni.
terlajak sampai 4000++ terus. cittt.
takpa la.
tepek gak. kenangan.
maknanya somewhere in december 2010 ni blog ni hit 2M :D

im cho hungly la.
mau buat bubur. tekak still rasa tak best nak makan lauk2.
ok tu je. buhbye. 



7 Comments:

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

tahniah peej sbb dah smpai 2M lebih dah...sy salah sorang dari 2 juta tu..

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

ok next hit 3 m!HOOREY!!

lily lotus said... [Reply to Comments]

congrates :) kasi up lagi dan lagi!

chics said... [Reply to Comments]

Yeay. sukaaa[ aku pulak yang suka. Motif?

Sya said... [Reply to Comments]

still not ok? apa kata try jadikan amalan makan madu sesudu sehari waktu pagi..tgk peeja sng je kena demam..

*pandai je ngaja...haha

green apple said... [Reply to Comments]

tahniah!

apa lagi, jom celeburit!

A.I said... [Reply to Comments]

hoho!! 2 juta tu. isk...mak kagom!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...