Instagram : @peejburhan

tidak selesa.

aku adalah outstation.
rancangan kejap aje. tapi jadi lama.
aku dah siap2 letak gambar2 dalam draft if nak update blog kan.
tapi bila duduk depan pc ni. rasa tak bernafsu nak update.
ye aku memang suka ikut nafsu. so kalau nafsu ala2 aje. malas nak layan. hahah.

aku jenis suka ada comfort zone sendiri.
tak kisah la apa2 pun.
macam pc. kalau aku biasa ngan satu pc tu. aku suka pakai yang tu aje.
bila tukar rasa lain.
so itu la yang berlaku sekarang.
takda pc keselesaan. so rasa tak best nak update. pelik2 kan.

harus kumpul duit beli laptop sendiri. boleh angkut sana sini.
tapi kena kumpul nak kawin. pffftt.
maka impian nak beli laptop n camera terpaksa dikuburkan.
kenapa kawin pakai duit? potong stim tau.
bayar la pakai daun ke. boleh main petik2 aje.

ok merepek.
anyway. tahukah anda kenapa tiba2 aku update ni?
padahal tadi kata tak selesa la apa la kan.
sebabnya tadi noy bawak aku minum kopi.
tau2 je la aku ni ngan kopi macam mana kan.
bikin ceria tau. madafaka.
dah la patutnya by now dah kena tido.
pepagi kang nak kena jumpa tuan hakim.
harap2 tak terlebih ceria sudah. haha.

ok tu je.
selamat malam.

10 Comments:

cik enon lalalaa said... [Reply to Comments]

selamat malam peej!
and selamat kawin jugak!

RD said... [Reply to Comments]

hyeee saye ardy.. asl pls. hahahahah

IEKAN78 said... [Reply to Comments]

confirm ko tk tido sampai pagi esok nih!!!

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hehe. terlebih gulaaa. klo aku kena nescafe ke kopi ke susah nak kena efek ceria tu.. biasanya flattt je

marinahunny said... [Reply to Comments]

hahahaha mmg best kalu blh pakai daun..

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

terus dtg imej u ceria2 depan hakim sambil goyang2 butuit..ops!

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

xpe...nnti bila rasa selesa, br update ok...

poyozblog said... [Reply to Comments]

saya pun suka kopi.kan best kalo kat opis ada stabak.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Hello, aunty peminat setia peeja, selama ni hanya jadi silent reader jer. Aunty takde blog tapi suka sesangat baca blog peeja dan mama peeja. Salam perkenalan peeja. Oh ya aunty pun dah khatam blog peeja dari yang lama sampai sekarang.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Hello peeja sama perkenalan dari aunty, aunty adalah silent reader peeja merangkap peminat seta blog peeja. Suka sesangat baca blog peeja dan dan mama peeja. Blog peeja aunty dah khatam dari yang lama sampai sekarang. Ceria2 selalau peeja.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...