Instagram : @peejburhan

sedap nak mampuih.

dulu zaman muda2 aku selalu lepak hartamas.
boleh kata almost everyday ok. im not kidding.
gila. padahal bukan dekat pun.
sebab tempat cucian mata yang best sangat.

selain dpd cuci mata. makan best kan.
hartamas square memang best. tapi saya selalu penuh n riuh.
so kalau nak betul2 lepak n sembang. memang akan lepak bestari.
bestari best. aman. tapi sekarang aku tengok dorang dah letak tv kat bestari tu.
dulu takda.

if pergi sana. makanan best order ialah. indo mee ayam telur mata.
syiok a. ayam goreng. n indo mee dia gila best.
so hari tu pergi ngan kawan2 noy.
tengok dorang semua order indo mee daging telur mata.
wah tak pernah try. macam best. so aku pun order la yang sama.
ini hasilnya.


ok baca tajuk entry ni apa.
ye betul. saya ulang. SEDAP NAK MAMPUIH.
better than indo mee ayam.
daging tu dia pakai minced meat. dia goreng kat tempat burger tu.
pastu kasi masak. hoh sedapnya.
shaiittt. aku tgk pic ni buatkan mau pergi bestari dan makan ini.
so niceeeeee. next time pergi nak order indomee double. wah matiklah tamak kan.

so so so. kalau korang kat area hartamas tu.
pergi bestari n order ini ok. cuba try. lazat.
tak pun korang buat sendiri la kat umah. bukan susah pun.
tp aku mmg pemalash. konon nak buat. tapi memikirkan nak tunggu minced meat lembut.
nak goreng pejadah. x kuasa aku.

nway. aku rindu hartamas square. 
sebab aku suka waffle lazat itu. tsk.



10 Comments:

Siti Nornadiah said... [Reply to Comments]

i pon rindu hartamas square!!! tempat cuci mata betul lah cakap u..hahahha..

tapi i dulu lepak hartamas makan indo mee mata kerbau jugak tapi bukan dekat bestari..kedai mamat

mana tah. but this one tengok pon tau dah sedap :P

Call me apples,call me dia.. said... [Reply to Comments]

Suke gak lepak Hartamas.Kat Hartamas Square dulu2 syiook oo layan dimsum.Tapi sekang da takdek..sobsob -_-

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

uishhhh sedapnya...dah lah tgh lapar nie..saje je buat n3 mkn2 waktu mcm ni...

F A R Y N said... [Reply to Comments]

indo mee tu sedapppp kan!
kang masa lunch nak pi makan la..
hohoho

shuweet said... [Reply to Comments]

aku pun rindu nak makan seafood goreng kat hartamas square...mana la dorang pindah ek

lily lotus said... [Reply to Comments]

sudah terliur sama ni. skrg dah jarang lepak sana ke.

green apple said... [Reply to Comments]

aku tak penah tau kat mana hartamas and kat mana uptown.

series, tak tipu.

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

ohh tempat zamn ku mudo2 dolu2..windu....

gerbera said... [Reply to Comments]

Me and my friends gilakan megi goreng,indomi telur mata n yang paling unggul tandori kat Bestari tu.
Berhantu. Memang sedap nk mati

Sya said... [Reply to Comments]

indo mee begitu femes dimana2...aku je br tau..itupun sbb laki aku tibe2 order indo mee masa gi mkn kt PJ.. then aku ckp pesal indo mee? napa xckp je maggie goreng..dia kata sedap...dlu femes..skrg je da kurg sket femes

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...