Instagram : @peejburhan

ni bukan blog peejburhan kalau takda entry macam ni.

sorry la.
im so not inspired to blog la lately.
elok ke sana ke sini. tak terpikir nak snap pic ke apa.
tapi elok kat kedai makan. baru keluarkan camera. tah apa2 tau.
end up blog penuh pic makanan je kan.
wah macam tak biasa. keh. ;p

ni masa jonet dtg sleep over at our place.
aku siang tu masak mihun aje. licin n dah kenyang. so memalam lapar.
ingat nak makan indomee daging tu.
tapi noy xmo dia kata nak mc d. apa2 aje la yea.
jonet pun ok aje. sebab dia tak makan lg prosperity.
tapi siap nak request kurang pedas. wtf. haha. lawak.



oh belakang tu ada one mont kiara tak silap. baru bukak.
tgk ada tony romas. aku macam.

me : wahhh tony romas. best!
noy : kau pernah makan ke?
me : tak pernah. haha.
noy : kecoh
me : tak la sebab ****** selalu kata nak makan situ. tapi tak layan. lepas ni boleh bg tau dia. biar dia dtg sini. xyah jauh2. suruh dia belanja. haha
jonet : dia suruh aku yang belanja. x abis2 bising2 kat aku

well mister. bila mau berlepaking?
tapi tony romas ni pun belum bukak lagi. ;p




aku suka area ni la.
kau jalan2 tapi rasa selamat.
serious aku tak tipu. even area yang dah lama aku dok pun. aku sentiasa dalam keadaan takut n paranoid.
tak suka tau.
maybe sini. area dia kurang orang scary2 kot.
yang paling scary pun aku la kot.
tak semenggah muka macam tu keluar. heheh.

ok a. terseksa aku tgk pic last tu.
aku nak buat sandwich nak makan.
noy ni tak bangun2. kata nak pi melawat jonet kat klcc. thhiiipppuuuuuuu.

9 Comments:

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

waa...maqanannnnnnnn

aMyErInAiMiE said... [Reply to Comments]

waahh..kak jonet! rindu oh tgk pic die kt cni.teringat time last akak g anta die tu.hehe.kagumla kakak askor cam kak jonet tu.hehe

well..akak dh sehatkah?miss ur entries! err..akak lum cte lg sal corset tu ke erin yg terlepas ek?ape2 pun..still like dis entry mkn2!hee

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

suka tgk n3 makan2..blog su pun sama peej kalu p tmpat mkn laju je nak snap2...:)

Drama Mama said... [Reply to Comments]

harus diterjah mcD selepas membaca entri ini! yee hawwwwwww!!!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

lily lotus said... [Reply to Comments]

selamat makan sandwich pulak :D

SJ said... [Reply to Comments]

Anggunnya
dah kurus ke? macam turun byk je. boleh nampak muka dah kurang "pasu" as u put it. hehe

heheh.. so niceeeeeeeeee. mmg effective ek PB tu. berbaloi la kot invest mahal2 tu kan.

Anggunnya

az said... [Reply to Comments]

salam... demam dah baik ek... ?? nampak sedap sungguh prosperty tu.. haddoiiii~~ memang akan terbeli nanti ni... <(n_n)>


regard :
ammibear.com

RD said... [Reply to Comments]

peej mcm da susut sket.

CIK NANA said... [Reply to Comments]

jonet sggh ceria!
I likee!!!!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...