Instagram : @peejburhan

me loffin' it

ini cerita last week.
takleh nak update cepat.
nanti tak surprise. ;p
bila dah ok baru boleh update.

kita orang pergi pavillion.
sebab noy nak amik charm bracelet dia.
t & co if hantar cuci amik masa sehari. melampau.
bukan patut kejap je ke. jadi kerja kena pergi amik n all.
so macam takda motif la pergi sana. nak amik gelang aje sebenarnya.

lepas amik terus serbu nak makan.
sebab kelaparan tak makan seharian.
sambil tanya2 kat twitter apa menarik boleh makan.
macam2 suggestion la ada. tamak rasa nak semua. heheh.
nasib dapat kawal nafsu. heheh.

mula2 ingat nak makan pepper lunch. eh ke paper ah? lupa nama dia.
tapi macam mahal aje. pernah makan kat mid valley. mmg best. tapi kat sana tak semahal pavillion kot.
so takmo makan tu.
so ke teppanyaki. :D yang dekat area food court tu.
tapi hampeh. harga sama aje ngan pepper lunch tu. ;p
lantak la. so excited. mau makannnn.



:: presentation memang over melampau. kekaguman ::

:: hasilnyaaaa ::

makan bersepah. sebab kena makan nasik pakai chopstick. tp beras biasa. kau gila.
kot ye pun nak feeling japang kannn.
nasib ada sudu itu. ok sikit la.
n aku rasa macam lelauk itu terlalu jauh dari capaian. dah la acik ni tangan pendek.
n pelik la. sebab takda bawang putih goreng. takda sos cili dia.
tapi sedap la. aku suka je. daging itu sedap . nyam nyam.
licin jugak la bedals kan.

lepas tu lepak starbucks.



tapi macam harem buhsan. sebab perempuan ni sangat rude.
dia layan blackberry aje. pfffttt.
lamaaaaaaaaaaa gila. aku dah macam. apakah ini semua.
aku lak. if keluar. memang tak kuasa nak layan hp ke apa.

sampai aku ugut2 kata. takpa la. biar aku jalan2 beli barang. dia duk la sini dulu.
baru menggelupur stop. 
pastu gerak aku nak beli something.
patut nak beli lain. sekali terbeli lain. ;p
lepas beli2. tiba2 tak tau nak buat apa. lepak starbucks lagi. haha.
aku memang tak order apa. sebab dah tak sanggup nak minum.

rasa2 jalan raya clear. baru gerak balik.
punya la lama kat pavillion.
tapi balik rumah baru makan kan.
so ke cafe. makan ini :D

:: fried assam laksa ::

:: asam limau ice. sedaaappp ::

:: hasil belian. ceh. takda apa pun ::

:: aku gila subang kan. so takleh tahan maka beli ::

murah ok.
aku beli kat kedai pink evil's fashion market tu.
antara forever 21 n cotton on. tgk la.
murahhhhhhhh gila ok subang dia. dah la lawa2. rasa nak borong je.
nasib sedar diri tak berapa nak kaya kan.
murah as in. yang kiri tu bawah rm10. yang kanan tu. rm12.90 tak silap.
murahhh kan. banyak lagi lawa2. suka.




ye cam whoring ngan subang baru. ngeeeee.
oh. aku beli concealer. sebab yang lama dah abis.
ingat nak beli gerak.
sekali sales assistant tu rajin nak layan. haih.
ok bukan sales assistant la. dia punya sales advisor kot.
dia kata color tu tak sesuai ngan aku la apa la.
dah la. muka aku time tu mmg mcm harem. tak make up proper pun.
ngan tak pakai foundation semua. kening tak cabut semua.
gigih dia bersihkan under eye aku. tunjuk perbezaan color concealer.
memang beza la. so berpuas hati ngan hasil belian.
kau tgk la pic atas tu. macam takda masalah dark circle langsung.
padahalllllllllllllll. dark circle aku. rupa macam lebam baru lepas kena tumbuk. bhahahaha. lantak.
itu pun hampir terpengaruh nak beli macam2. takpa. kesabaran. 
lain hari beli. :)



jalan bukan main penat pusing pavillion. beli ini aje.
oh thomas sabo tu belikan charm bracelet untuk jonet. :D
sebab birthday dia 22nd Nov ari tu.
bukan la aku beli sorang. kongsi2.
sebab tu la aku xleh nak update entry ni.
kang jonet baca tak surprise la kan. heheh.

dia kadang2 ada masa memang baca blog ni.
oh dia baca entry aku tulis pasal dia tu.
dia kata kagum gila. sebab i can read her very well.
sebab mmg dia pegang biawak sebab impian dia nak bela iguana.
then memang sampai malaysia je. dia potong rambut ok.
i know her too well la. ;)

ok tu je. rajin aku update lagi.
entah bilaaaaaaaaaaa.

11 Comments:

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

tgk pasal noy layan bb terigt haritu tgk kourtney bengang dgn kim sbb kim asek layan bb spi dia blah cmtu je..after half an hour br kim perasan kourtney dh tinggalkan dia...this is bbb's effect i panggil.. :)

Siti Nornadiah said... [Reply to Comments]

betul lah kalau orang dok layan BB masa lepak..

rs mcm bosan je, dok rumah lagi bagus dari lepak dgn dorang..

shuweet said... [Reply to Comments]

tepanyaki yang sedap kat sungai wang..melettss...ada bawang putih.yang kat pavi tu mahai je lebey..hehe..lawo subang ko

cik epel aka mrs.yon said... [Reply to Comments]

peej...
ko gantung subang-subang ko yang banyak kat mane...acu amik gambar pahtu boh lam blog...hihihi...

kalo ko takde tempat gantung, aku leh sajes satu blog nie..dia ada jual tempat gantung...


~mc'kie~

Leen said... [Reply to Comments]

canteknye subang~~

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

aku dah pandai pakai tudung yg boleh pakai anting2. sukaaaaa nanti nak kumpul anting2 mcm kau.chantik. dulu asyik tgk org je. skang dah pandai nak pesyen. ecehhhhhh pandai keeee

az said... [Reply to Comments]

memang bosan kan,.. kita dok melangut.. yang sorang lagi dok main HP.. apakahhh.... ammi memang akan sangap...hahaha... btw.. pilihan subang yang bagus..

ammibear.com

wajeeha said... [Reply to Comments]

haa..yg tang noy ngadap bb tuh..wat camner kourtney buat kat kim..tinggalkan terus.sampai tak hati kakak mithali ni buat camtu? ;p

bRaiN fReEzE said... [Reply to Comments]

Wah... BB mmg boleh jadi ketagihan... Nasib dah let go BB.. Hu... Assam Laksa goreng lg.. Ko kijam...

peej said... [Reply to Comments]

buyui - haha tau. sebab tgk tu la cakap nak tinggalkan dia. tau menggelupur.

nadiah - kan. i have my bb aswell. tp time lepak jangan la ngadap tu je kan. :(

shuweet - kan kan kan. favvy aku jugak. nanti aku bg tau. dia ada branch lain. suka.

cik epel - aku ada tempat gantung. tp aku simpan dlm laci je subang2. sbb if gantung berabuk la.

leen - kan kan kan. paling suka sebab murah :D

lilred - pandai la. slow2 kan. sila la beli. aku sukaaaaaaa gila subang. heheh. lg besar lg aku suka.

az - tu la. nyampah.

wajeeha - tka sampai hati. tp lagipun paling la x reti nak jalan2 sorang2. haha.

brain freeze - why la let go?

chics said... [Reply to Comments]

Oh no, nampak macam tepanyaki yang aku suka dekat MV dulu. Tskkkk

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...