Instagram : @peejburhan

kesepian.

Aku adalah demam.
Tiba2 aje. Tah apa2.
Angin xdak, ribut xdak.
Nak kata menyangkit ngan sapa2, mcm x mungkin aje.
Nak kata kena hujan macam x aje.

Tau2 bangun tido tiba2 sakit tekak, batuk2.
Badan panas sikit aje la.
Tiba2 tadi noy kejut bangun ajak makan.
Aku batuk2. Tau termuntah. Pffftt.
X pasal kena bersihkan carpet.

Badan dah panas gila n rasa sejuk n sakit sendi.
Nak bermanja suruh noy urut. X dilayan.
Then dia ajak jumpa mama.
Bagus gak. Boleh bermanja ngan dorang.
Jalan pergi kereta, tiba2 aku termuntah2 lagi. Wtf.

Tapi td aku makan gula2.
Sebab dah dua hari x smoke n makan apa2 manis.
Kang jadi kes mcm dulu low blood mampuih. So berjaga2.

Nway, kat sini pun xde sapa nak layan.
Mama pun x sihat. Papa kata aku memekak je. Haha keji.
So jang menjadi teman setia Osim je la.

Aku mmg x sihat la nak ngadap internet semua. Tweet pun sekali sekala aje.
Ni pun update sbb mama suruh.
Ye la kang org pikir kemana pulak aku kan.
Kalau siapa yg follow twitter tau la kot.
Ok la. Tu je. Bye bye.


Sent via BlackBerry from Maxis

15 Comments:

bRaiN fReEzE said... [Reply to Comments]

Sian ko.. Makan ubat and moga cepat sembuh ok...

Call me apples,call me dia.. said... [Reply to Comments]

Laaa...get a good rest ya.Get well soon!

talkwithmykeyboard said... [Reply to Comments]

sis..
ngadu la kt si dia tuuuu~
xla kesepian..hihi..;p

get well soon..

Leen said... [Reply to Comments]

Get well soon~~

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Sorry Peeja, mama tak larat nak picit2 dan urut2, mama sendiri sakit2 dan bisa2 badan dah dua hari..
Emm..memang mesin Osim dan Ogawa tuh lah tempat mama bermanja.

az said... [Reply to Comments]

salam...
biasa la peej sekrang ni perubahan cuaca tak menentu.... musim denggi sekrng ni pun makin menjadi2... get a good rest... makan ubat.. bnyakkan berehat... rajin-rajinkan minum 100 plus k.. take care...

regard :ammibear.com

A.I said... [Reply to Comments]

aku pon dh nk msk 2 mgg x sihat. tp kau lg hebat smp termuntah2 apa bagai. take care k..semoga cepat sembuh :)

nasaoji said... [Reply to Comments]

get well soon, dearie peej!..

musim nih, aku, anak, mak..baru pas baik demam...

jgn lupa makan ubt, deh..or rest cukup2..

Misterious Yuyu said... [Reply to Comments]

get well soon ye kak peeja =,= jgn lupe mkn ubat ok..

Intan ~ Nur Azlina said... [Reply to Comments]

rajin makan ubat peeja...
moga cepat sembuh.

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

maybe sbb x ckp tido, x ckp mkn, gastrik ke..maybe lah..

ape2 pon jgn lupa makan ubat n get well soon!

shuweet said... [Reply to Comments]

aloh aloh ciannyer die..get well soon peej

lily lotus said... [Reply to Comments]

ni namanya demam tak berbau. main datang jer..hehe..take care kay

Lady SharpShouter said... [Reply to Comments]

lerr, demam lg ke? aku rasa mcm slalu je ko ni ade entri demam demam.ko rindu kat sesape ke? haha.

moga cepat sembuh.rest ok!

~Cik Ati~ said... [Reply to Comments]

ingat nk tulis puisi ke ape..tajuk cm best jek..hahahah

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...