Instagram : @peejburhan

kesayangan pulang membawa kegembiraan.

hello.
sorry for the long silence. rajin nanti cheq balas komen noh.
aku still tak berapa ok.
masih kesedihan n terkenang sana sini.
dah la aku yang salah kan.
n semua pun salah2kan aku. lagi emosi.
hoih macam2 hal la.

tadi online. tgh transfer pic semua.
ternampak video 2 kenit yang aku amik about 2 weeks back.
elok dorang main sama2. lagi emosi.
tsk. benda nak jadi. but i really wish i can turn back time la. :(

anyway. seperti yang semua tau.
kesayangan ku jonet sudah pulang kepangkuan :)
tak terupdate cerita dia. nampak sangat tak tegar aku ni kan.
selalu dulu. cerita hari ni. esoknya dah keluar kat blog.
sekarang ni. ala2 basi baru update. heheh.

jonet pulang je.
dia busy macam2. ada macam2 program kat mindef tu.
bila ada free time. baru dapat jumpa :D.
so dia datang la.
hoh macam2 goodies ada.

kita orang mmg pesan fridge magnet. sebab suka.
n dia ada la kata. aku beli kan kau banyaaakkk gila fridge magnet...sampai muntah.
ok maksudnya banyak la kan.
tapi tak sangka la memang banyak ok.
ada dekat 20 kot.
so bahagi2. bg mama half. heheh.

:: collection yang ada. tak banyak lg. nak bg penuhhh. ok gambar pusing. ala macam tak biasa. pusingkan kepala masing2 ye. ::




:: yang jonet bagi. yang mama punya lupa snap la ::

pastu pastu pastu.
jonet bagi perfume. heheheh.
baguih tau. tak mintak tiba2 muncul.
so wangiiii.
bau fresh. macam bau jonet pun ye.
so bila pakai ni. macam terbau2 jonet aje. nyam.

:: issey miyake. l'eau d'issey ::

malam tu jonet tido umah kita orang.
tu yang dia ter fall in love ngan puteh. tsk.
tadi jonet call siap terjerit2 tau puteh mati.
siap kata aku pembunuh. uwaaaaaaaaaaaaaa. sad.

oh sorry. aku still cant get over it.
so tengah buat entry happy2. mesti terselit kisah puteh.
anyway. esoknya kami hantar noy pergi kerja.
sebelum jonet ada meeting at 2pm.
kita orang ke wangsa walk makan ayam penyet :)

:: nom nom nom ::

n seperti yang ku jangka.
x menyempat aku tgk. dia dah cantas rambut dia.



oh jonet kata dia baca entry aku tu before jumpa aku.
dia kata. rasa macam. "ish pija know me too well"
mmg x tahan panas. dia potong rambut dia.
n pasal biawak tu. dia pegang sebab dia teringin nak bela iguana.
ngeh ngeh. dah boleh baca minah ni.

oh rindu dia.
dia kata this thursday nak tido umah aku n spend the weekend sama2.
sebab apa x sure. aku x dengar sangat.
sebab terngiang2 marah aku pasal puteh :(
oh sad again.
ok tu je la. bye.



1 Comments:

Lady SharpShouter said... [Reply to Comments]

puteh dah takde, tp ko jonet yg membawa kegembiraan tuh dah ada depan mata boleh berjimba bagai. Tuhan adil kan? hehe

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...