Instagram : @peejburhan

keeping up with the kardashians

hahaha.
tajuk tak tahan kan.
kardashians la sangat. teeeettttt.

hari tu ada pergi curve.
tu nanti aku cerita.
so tengah sangap2. jalan la kat flea market dia tu.
sekali nampak la orang jual2 wig n hair extension.
pastu noy tu try2. pastu terpengaruh lalu dia beli.

matiklah terus dia verangans2 je kan.


mana2 pergi dok la nak pakai.
tapi aku rasa macam kelakar dia pakai.
sebab rambut dia pendek. so tak nampak lebat yang extension tu.
ok la. tapi sedikit lawak.
so dia bukak2. dia paksa aku pulak try.
va va va. suka ok.
tetiba rasa macam boleh join kardashian sisters.
hahahaha. nak jugak perasan kan.
tapi serious suka.





aku memang nak rambut panjang macam ni.
tapi rambut aku punya la lamaaaaaaaaaaaaaa nak panjang.
orang kat saloon pun kata aku punya rambut slow gila panjang.
sebab dia kata rambut aku rambut "harus". haurs adalah halus dlm pelat cina. haha.
pastu rambut aku bukan banyak.
bila pakai ni rasa tebal gila n sangat syiok la.
wah so suka.

mula la cakap kat noy.

me : aku pakai sesuai kan. x nampak beza. kau pakai nampak pelik.
noy : abis tu kau ingat aku nak bagi kau la? beli sendiri. try boleh la.
me : fine.

takpa la. verangans kejap pun jadi.
tapi macam ada gaya mau beli je ni.
oh suka.
cantik kan?
ke tak cantik aku adalah syiok sendiri?
nampak real kan?

9 Comments:

Lyana said... [Reply to Comments]

pewittt peej kardashians in d house. bleh jaga dash dgn kourtney :P hehehe. rambut saya pun lambat nak panjang.harus setahun baru panjang.

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

ni bukan kipas susah mati u tau...betol la ko pki ok la....noy sedikit pelik..maybe sbb rambut dia pendex..so noy pergi carik lain yg sesuai ok...hehe!

Rinah said... [Reply to Comments]

cantik :)
sesuai ngan peej..
rugi kalau tak beli..
hehehe

A.I said... [Reply to Comments]

sius cantek kau pakai rambut tu. nampak real..

Hazey said... [Reply to Comments]

Lawa le! Harus beli satu!

Alia said... [Reply to Comments]

OMG!! LAWAAAAAAAAA BETUL!!! Now I want one :(

Tapi mesti semua orang terkejut, macam mana rambut kontot aku ni terus jadi panjang ala ala Kim HAHSAHHASJHAS.

afiq said... [Reply to Comments]

cantik. my bestie pon hantu extension... and die punye rambot lambat panjang sebab selalu bleach and kaler. -.-"
soo saya sokong tindakan anda membeli extension!

Lady SharpShouter said... [Reply to Comments]

kalau dah berkenan beli je le.aku tau dlm hati berkobar2 benar nak tuh.kan?kan?kan? huhu

shuweet said... [Reply to Comments]

santekkkk nok rambuts tu...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...