Instagram : @peejburhan

its a family thang.

last tuesday ada appointment mereka2 ni.
aku tumpang ikut aje.
ok aku ikut sebab aku tau tempat la.
so jumpa2. n deal apa patut.
then mama kata nak tambah ribbon ke apa.
so pergi ke setiawangsa sebab carik ribbon. sekali ribbon tu takda.
mada faka. don't tell me kena pergi jalan tar lagi. tak sanggup.

then tepi itu ada rojak ke apa.
dia tanya nak ke? aku kata takmoooo. sebab time tu nak terkenc n terberis sangat.
nak balik pliss. merajuk teruk makcik tu.
mesti dah plan nak makan2.
mana nak tau. noy ada tanya papa nak makan tak kat papparich.
papa kata mama ada masak kat umah.
yang mama bising2. dia kata kat rumah buat sardin aje.
noy bukan penggemar sardin.
so ke sri rampai again.
padahal memula mmg lalu area tu. tapi dah papa kata takyah.
then tak pasal kena patah balik. jadi kerja.
tapi lantak. bukan aku yang drive pun. ;p

so makan-makan.


:: cendol super tinggi. bungok. payah nak makan. tak pasal roboh jatuh2 kena aku. mesti orang ingat aku gelojoh. haha. oh time ni baru kebah2 demam. terus pekena cendol. nice. ::






:: dry kuey teow n foo chok ::

noy kata sedap. order la ni. last aku makan tak abis.
cepat muak loh.
dah la nak makan cili padi tu takleh.
sebab pedassssssssssssssssssss nak mampos. selalu ok2 aje.
tapi yang ni super pedas. pitam.

then singgah kris maya. tempat barang2 wedding ni.
lawa2 bunga dia. aku rasa even lagi lawa dpd ssf punya.
tapi mahal sikit la. tapi serious lawa. suka.
bagus. lepas ni takyah gi jauh2 nak beli bunga :D

ok tu je. malas nak cerita lagi. can?
hahha.

7 Comments:

IEKAN78 said... [Reply to Comments]

wah....beli brg kawen??? sapa nk kawen nih??? jgn lupa jemput akaq tau!!!

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

hahahhaha..kali ni mmg betol hanging drop punya entry la peej!

semangat2 baca..sekali malas nk cerita.hahahhaa!

kot yer pon ltk la...to be continued ke..eh ade ke to be cont?

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

bestnya kuar2 ngan family mcm tu...

psst beli brg utk peej punya wedding yer...xsabarnya sy....:)

Lady SharpShouter said... [Reply to Comments]

haa, baguih.cerita2 gambar bagai ending malas nak cite.hampeh, sabo je aku.haha

lily lotus said... [Reply to Comments]

mahal tapi puashati dengan kecantikan dan mampu apa salahnya kan :)

sweethOneY said... [Reply to Comments]

yeay. bila langsungnya ni weh.

pilothans said... [Reply to Comments]

it's always good to have a family thing ;)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...