Instagram : @peejburhan

It's backkk!! Yippaaaa.

Yeah people. Prosperity burger is back!!
Heheh. Noy tiba2 belikan. Nice.
But I ate half je. Belum feel betul2.
Xpe nanti sihat betul2 kita makan lg kann :D

Hari ni ok sikit. Badan kejap panas kejap x.
Batuk still teruk.
But dah xde muntah2. :D

Paling best sebab adalah save rm30 sebab dah 3 hari x beli rokok. Ngeh ngeh.
I feel good.
Tapi hari ni ada la terasa nak smoke.
Tapi tahan aje.
Sbb a dear friend once told me, gian nak smoke ni dlm few second aje. Nanti rasa tu hilang. Very true. So far berjaya la.
X tau la kalau2 hampeh aje kan.
If only I can stop kan.
I can save a lottt!!!

Ok tu aje.
Bye-bye birdie.

Sent via BlackBerry from Maxis

8 Comments:

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

uish harus segera terpa mekdi ni..lalalalalla!

green apple said... [Reply to Comments]

aku tak penah rasa prosperity burger ni. tapi aku bajet mesti rasa dia sama macam burger matsalai yang aku beli dulu. konfem!

Sya said... [Reply to Comments]

peeja...kamu dah beli?? oh sungguh pantas!! that is my all time fav burger yg hanya ada setahun sekali...maka harus pegi McD kerap...hehe..aku ada sampai 30 jan sblm melotop!

kak di: xpernah rasa burger mat salai tp prosperity mmg sedapppp

Che Sue said... [Reply to Comments]

baru tnjuk gambo ni ke enche asben sb dia xcaya buger ni dh kuar.. kitaorg siap planning nk blk mesia coti kali ni, timing kna CNY semata nk blasah prosperity! giann wehh 2 thn miss!

NenekPenne said... [Reply to Comments]

i nak komen pasal gambar kucen 2 ekor tu...comellllllnyaaaaaaaaaa.... geram rasa nak picit2 jer...bulat jer kan... pluffy gituh...

just me..ummi said... [Reply to Comments]

best best best.. tak sabar pulak!!

Lady SharpShouter said... [Reply to Comments]

tgk prosperity burger terus terasa dah semangat raya cina. hehehe

kn kuat smangat kl nak brenti merokok tu.takpun dpt kurangkan rasa teringin nak merokok tu sket2 pun takpe. gud luck!

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

harus pergi carik lepas ni xD

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...